mandag 11. juli 2011

Hjem kjære hjem

I ettermiddag kom vi tilbake etter en ukes ferie i Sverige. Takket være Coop-hotell kupp kunne vi kose oss tre dager på hotell i Karlstad og tre dager i Ørebro, frokost inkludert og ingen romvasking på oss før avreise:-)

Jeg skal lage et par innlegg med glimt fra ferien vår de neste dagene. Nå vendter imidlertid et berg av skittentøy og siden det regner her igjen kommer klestørken til å ta sin tid innendørs.... Sukk, og dobbelt sukk.
Jeg vil ha mer sol!! Jeg vil bli brun! Jeg vil invitere venner og sitte ute i skyggen av en parasoll...
Det er bare å håpe at yr.no tar feil på prognosene framover... Vel, regnvær er bloggevær og nå gleder jeg meg til en liten runde for å se på hva dere har lagt ut på bloggene deres siden sist.
Jeg rekker nok ikke å kommentere overalt, men sender alle mange hilsner herfra i alle fall!! Ønsker dere en riktig fin uke!

Klem fra meg

4 kommentarer:

  1. Slapp av, yr.no har bomma i hele sommer ;)

    Fjellet med skittentøy når du kommer hjem er det verste med å være på ferie, definitivt (og jeg har ikke barn en gang hehe)

    SvarSlett
  2. Hei Berit. Så kjekt å ha deg tilbake i bloggland:) Håper dere hadde det fint i sverige. Jeg vil også sitte ute i skyggen av en parasoll.. det høres jo ut som en drøm! Her går vi i juli måned med vindjakke, skjerf og støvler:( Jeg går fortsatt og venter på sommeren..

    Koselige bilder du viser:) Klem Ellen.

    SvarSlett
  3. Så deilig å komme hjem igjen:) Håper du har hatt det kjempe fint:) Jeg er litt lei av alt regnet jeg også:) Men nå er det visst meldt bra imorgen:) Da kan du kose deg ute i solen:) med klesvasken hengende utendørs:)

    Gode klemmer fra Myrullpiken<3

    SvarSlett
  4. ich LIEBE diese zinkhäuschen, ich habe auch welche davon :-)

    sag einmal, weißt du schon etwas wegen eures österreichtrips?! sehen wir uns :-)

    lieben gruß!
    NORA

    SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...