tirsdag 12. juli 2011

Karlstad

I Karlstad bodde vi på Gustav Frödings Hotel, et deilig sted med oppvarmet utendørs basseng (dessverre hørte vi det stadige suset fra motorveien..) Jeg må si jeg ikke er så glad i byferie med barn, det blir så masete å ha med ungene hit og dit. Liker best å slappe av ved bassengen og det kunne vi gjøre til fulle her:-)

Sentrum var også veldig fint, shoppet ikke så mye, men kikket mest rundt. 
Et høydepunkt var Båtbussen som gikk langs elva og til og med gjennom en sluse, det var en fin opplevelse for hele familien. Kostet det samme som en bussbilett:-)

Glimt fra parken ved Värmlands museum. Nydelig med rosa perlagonia og lilla salvieblomster plantet sammen i lang lang rekke!

I utkanten av byen ligger Mariebergskogen, en kjempefin park med dyr, lekeområde, flott beplantning mm. Absoutt verd et besøk!!
Nydelig beplantninger med lilla som hovedfarge i hele byen!

Jeg drar gjerne tilbake til Karlstad igjen. Både for å oppleve Mariebergparken, ta båtbussen og ikke minst beøske Alster Herregård et stykke utenfor byen, det rakk vi dessverre ikke... Sweeden- I'll be back!

Krammar, Berit

5 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har hatt det koselig! Så artig med båtbuss, den kunne jeg tenkt meg en tur med;) Kanskje noe vi burde hatt der i nord?! ;)

  Ja vi bygger hus og garasje i ett, tomten ble så upraktisk slik det var, spesielt vinterstid. Nå blir det større gang (som trengs med 4 barn) og nytt soverom;) Det gledes!!

  Ha en fortsatt fin uke;)
  KLEM

  SvarSlett
 2. De plantegreiene på det nederste bildet var flotte! En sånn en hadde gjort seg i hagen min tror jeg ;) Lilla og allting jo!

  SvarSlett
 3. Ser ut som om dere har hatt en flott tur!
  Klem

  SvarSlett
 4. Koselige feriebilder. Finnes ikke noe bedre enn familie, fri og tid til hverandre :)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder fra sverigeturen! Så kjekt med et basseng til barna:) Kan tenke meg båtbussen var en flott opplevelse. Hyggelig å få se bilder fra turen:)Klem Ellen.

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...