fredag 22. juli 2011

Life within a box

Etter værmeldingen å dømme ser det ut som vi kommer til å tilbringe de neste dagene i en hermetisk lukket tilværelse. JEG akter meg iallefall ikke utenfor stuedøra med mindre jeg må. En måneds nedbør varslet på to dager, dette lover ikke godt for hagen min som allerede har opplevd to oversvømmelser i år...

Men hvis familien ikke skal nære seg av boksemat de neste dagene bør jeg vel i det minste en liten tur ut på butikken i dag. Iført knallgul rengkåpe og røde hagestøvler... Mat må man jo ha!

Disse boksene skal også få komme til nytte. De lyseblå fylles med nybakte kjeks og Green Gate boksen inneholder UNO og Ligretto spillkort så her satser vi på innekos i kveld :-)

Oppskrift på sjokoladekjeks

125 g mykt smør
1 ts vaniljesukker
1 egg
2 dl brunt sukker
2 ts bakepulver
3 dl hbetemel
2 dl kokosmasse
250 g hakket mørk sjokolade (70%) 
Kan også bruke mindre mengde sjokolade og legge til litt hakkede valnøtter!!


Forvarm ovnen til 190 grader. Rør smør, sukker og vaniljesukker til en kremaktig konsistens og bland deretter i egget. Vend inn siktet hvetemel, bakepulver, kokosmasse og sjokolade. Ta  ca 2 spiseskjer med deig og form som en ball. Sett dem på en stekeplate med bakepapir og trykk litt ned. Bak på midterste rille i ca 12-14 min og avkjøl på bakeplata.

Yummi!!

Regnværsklem fra Berit

3 kommentarer:

 1. Jeg har heller ikke tenkt meg ut i øs pøs regnvær. Men det spørs vel ikke om jeg må finne på noe sammen med gutta mine. Mannen er på laksetur, så da er det jeg som må stå for underholdningen. I alle fall noe av den. På regnfulle dager er jeg nok litt glad for at vi har en meget skrå og til dels bratt tomt på ett mål. Det er ikke så store muligheter for store innsjøer som du har opplevd. Håper det siger fort unna hos deg!

  SvarSlett
 2. Sjokaladekjeksene dine ser veldig gode ut...for en liten kakemoms som meg:)
  Fin dag til å gjøre ting inne idag...måtte ut å redde georginene, de flatet ut av den massive nedbøren, men det er alt hagearbeid idag:)

  SvarSlett
 3. Die Dosen sind toll!!!!Liebe Grüße und ein schönes Wochenende !!!!!!GGGGlG schickt dir Silke

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...