tirsdag 26. juli 2011

En rose

En liten rose til minne om de drepte fra Utøya og Oslo etter den grufulle dagen 22.07.11.
Rosen New Dawn, har blomstret en stund og noen nye knopper er det også. New Dawn betyr jo ny morgengry. En ny dag, nytt liv.  Jeg tenker på hvor viktig det er at vi hver dag velger det gode og sprer det videre... Livet går videre, men uten kjærlighet er det ikke noe liv.

I går formiddag hadde jeg en stille stund med lystenning og ettertanke. Jeg var ikke klar over den lokale markeringen i Hokksund i går, tragedien  har jo rammet hele landet og politimannen som ble skutt er derfra...
Derfor legger jeg ned rosen min her på bloggen. Det er godt å gi uttrykk for sorgen. 

Med fred over minnene deres.... Og en bønn om at hver morgen må gi de etterlatte trøst og styrke.
La oss alle leve slik at det er håp for framtiden!

Berit

5 kommentarer:

 1. Takk for dine gode ord Berit. Varme klemmer fra meg til deg:)

  SvarSlett
 2. ich LIEBE diese rose! ich habe sie auch im garten.... meine blüht nur leider momentan nicht (mehr) :-)

  und JA!!! an dem tag passt es wunderbar für mich/uns! meine kinder sind in dieser woche bei ihrem papa auf urlaub und ich habe ZEIT! ich freu mich SEHR, wenn unser treffen zustande kommt!!!
  wie möchtet ihr das machen? wien wäre ca 65 kilometer entfernt, also falls ihr euch etwas in wien anschauen möchtet, könntet ihr auch dort wohnen? was meint ihr? vielleicht mailen wir besser?!

  lieben gruß!
  nora

  SvarSlett
 3. Fine ord Berit. I går hadde vi en aldeles nydelig sommerdag med sol og varme. Vi satt ute på terrassen til langt på kveld. Godt å kunne pusle i hagen med blomster og bare nyte alt det vakre å se på.....

  SvarSlett
 4. Det var en fin rose til saken. Det er forferdelig trist - og jeg greier heller ikke å slutt å tenke på alt som har skjedd. Det er for grusomt! Jeg hadde en gjenvisitt til bloggen din fra min for å spørre om du har noen erfaring med å så hosta? Det er digre frøkapsler på den ene hvite og den er utrolig vaker og jeg kunne godt tenke meg noen flere. Har du peiling?

  SvarSlett
 5. Jeg kan sende deg noen frø - så kan vi forsøke begge to. Jeg tror jeg har en jeg kan spørre :) Vi fortsetter eksperimentet!

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...