mandag 2. januar 2012

Ved inngangen til 2012

Det nye året er godt igang, og hverdagen er tilbake på godt og vondt.
Jaja, det er vel ikke så mye vondt i en vanlig hverdag egentlig - 
men det kjennes iallefall ikke så godt å stå opp tidlig etter mange lange kvelder....


Det "vonde" har nå blitt skylt ned med en kopp kaffe-mocca og stive muskler
fra gårsdagens snømåking har fått litt oppmykning i badekaret. *HERLIG*
I formiddag har lillemor og jeg  vært på handletur og jeg har kjøpt litt nytt til meg selv
og fått nappet bryn. En frisørtime skal også ordnes!

 
Et av mine nyttårsforsett er nemlig å ta litt bedre vare på meg selv. 
Skjemme meg litt bort med hverdagsluksus innimellom, lade batteriene og
få påfyll av ulik art - for å ha mer overskudd i hverdagen, både til familie og jobb.
Ingen er vel tjent med en sur og sliten konemor/mamma....


Jeg burde vel legge til at mer mosjon skal inngå her, men det er ikke alltid like lystbetont, så jeg velger
å ikke snakke så veldig høyt om det - ikke alle nyttårsforsett er like lette å hode... *SMILE*En aktivitet som gir meg både mosjon og mye glede er hagearbeid.
Litt vinterdvale til og så skal det bli godt å få litt jord under neglene igjen! *SMILE*


Hvilke planer har du for 2012?


* * *

Klem fra Berit

7 kommentarer:

 1. Ett nyttårsforsett æ hadde for 11 år sia, var da søstra mi døde av kreft i oktober, da lovde æ ho dagen før ho døde at æ skulle slutte og røyke ( ho hadde aldri røyka ) og sa det ikke til noen før nyttårsaften, da tok æ min siste røyk kvart på 12 , og æ har aldri røkt sia da og kommer heller aldri til og gjøre det.
  Det er den eneste gangen æ har hatt noen nyttårs løfte, men iår skal æ prøve og få trimmet mere, både med lange turer og på Modus hvor æ har vært medlem i 3 år.:)

  Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Planene for 2012 er nok klare. Jeg skal i allefall prøve å komme meg ut på gåtur en gang i løpet av dagen. Og det har jeg gjort i dag og jeg har gått tur i et fantastisk flott vinterlandskap. Føltes veldig herlig.

  SvarSlett
 3. Ja det er viktig å ta vare på seg selv. Hagearbeid gir meg masse energi, så gleder meg virkelig til sesongen starter.
  Ønsker deg et strålende nytt år!
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjære Berit. Det var noen riktig herlige nyttårsforsetter:) Du fortjener litt hverdagsluksus så snill og hardtarbeidende som du er! Mitt nyttårsforsett må være at jeg skal fortsette min sukkerfrie livsstil:) Jeg lå rett ut hele nyttårskvelden med influensa:( Men er på bedringensvei nå. Har vasket og ryddet på planterommet og har sådd noen frø:)Planen med å male rommet å lage det om til gjesterom må vente..Har såå mange frø som skal i jorda:)Ønsker deg en god uke. Klem Ellen.

  SvarSlett
 5. Pass deg - så blir du hekta som meg. Da blir det bare hage og niks mer interiør ;)))

  Planene mine er bare å gjøre det som jeg gjør, så mye jeg orker og så lenge det er gøy! Godt nytt år Berit. Kos deg masse i hverdagen.

  SvarSlett
 6. Godt nyttår til deg! Så flotte og stemningsfulle bilder du viser i innlegget ditt. Har ingen spesielle nyttårsforsetter, men en liste over hva som skal gjøres i hagen er allerede på plass. Så jeg ønsker meg en laaaang og sooooolrik sommer.

  SvarSlett
 7. Her har vi planer så det rekker for hele året. Mye går på oppussing av husene på gården. Noe innvendig og en del på utsiden. Så får vi se hvor langt vi kommer. Kjøkkenet skal gjøres ferdig nå i løpet av januar håper jeg. Da er neste rom som står for tur... mest malearbeide noe jeg greier å gjøre selv mens mannen er på jobb. Det er ikke alltid formen er som vi ønsker...det vet jeg godt med min ME.. men så kommer det dager som er bedre og da lever jeg :D
  Ønsker at energien kommer tilbake til deg for fullt. Mange klemmer hilsen Merethe

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...