torsdag 19. januar 2012

nytt bloggutseende...og kommentartrøbbel

Ute på trappen har jeg ikke forandret så veldig mye siden i høst. Her det fortsatt sink, granbar, lerkekvister og glass som gjelder. Når solen skinner er alt vakkert!


På bloggen min har det skjedd litt forandring denne uka. I sommer vant jeg en foto-shooting, men da det tidsmessig ikke kunne realiseres fikk jeg byttet til en ny header som premie istedenfor. I høst fikk jeg tilsendt noen forslag, men jeg trivdes ikke helt med utseende for jeg ville gjerne beholde samme skrifttype i headeren.

Nå har jeg prøvd meg fram på PhotoScape og Paint på egenhånd og fikk til noe selv, men klarte ikke til å importere den skrifttypen jeg ville ha... Derfor ble det litt annerledes og plutselig også behov for enda flere forandringer. Ny skrifttype her og der, noen nye blider etc. Plutselig ble det gamle "meg" borte. Er spent på hva dere synes om den nye looken?? Jeg kommer kanskje til å prøve meg fram litt til for å finne et nytt "meg", så dere får bære over hvis det ser litt forskjellig ut fra gang til gang...

Siden forrige uke har jeg hatt problem med å legge igjen kommentar hos flere blogger. En stund hjalp det å logge av for å logge på igjen, men så fungerete ingenting. Fikk vite hos Ellen at det kan hjelpe å legge til den aktuelle bloggen på nytt. Skal prøve det nå. Så til dere som ikke har "hørt" noe fra meg må jeg bare si at jeg har prøvd å legge igjen hilsen. Vil jo gjerne gi tilbakemelding på flotte innlegg andre lager!


En strålende dag ønskes alle som titter innom her!
Og tusen takk for alle koselige hilsener som dere legger igjen - det blir jeg alltid veldig glad for!

Klem fra Berit

8 kommentarer:

 1. Jeg syns bloggen din ble veldig fin og oversiktlig nå,men du må jo selv like det også.Jeg har rota veldig for å finne et utseende jeg blir fornøyd med,og små forandringer skjer stadig!
  Hører det er mange som har problemer med kommentering,det har heldigvis ikke jeg opplevd!Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Dette likte jeg Berit :)) Kjempe fin utforming og bilder .Headeren var lekker og ren :)
  Kjekt jeg kom på bloggrollen din :))

  Du kom ikke på følger listen min ???? Rare greier denne data verden !

  PS.Takk for koselig kommentar

  Klem

  SvarSlett
 3. Sorry ;)))
  Du var der ,uten ansikt ,hi hi

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder!!
  Tror at vanskene med kommentering er over nå...heldigvis!
  noe så irriterende !!

  Klem klem!

  SvarSlett
 5. Æ har også idag hatt problemer med og kommetere hos mange av mine bloggvenner, håper disse problemene forsvinner snart.
  Bloggen din er fin, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 6. Jeg liker bloggforvandlingen veldig godt, jeg! Lekkert og lyst og stilig! Flott arrangement utenfor døra di med sink, lerkekvister og det hele!

  SvarSlett
 7. Alltid gøy med et lite ansiktsløft! Gratulerer med fin lys design!
  Klarer du få litt større font i kommentarfeltene?

  Et tips angående kommentering. Etter at jeg skiftet nettleser fra Explorer til Google Chrome går alt så mye bedre.

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Bloggen din er blitt veldig fin :))

  God helg :))

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...