mandag 23. januar 2012

camera-love

Jeg har vært avstandsforelsket lenge i dette kameraet... Og nå endelig er det blitt mitt! Til bursdagen min for halvannet år siden fikk jeg nytt kamera, men jeg har ikke vært fornøyd med macro funksjonen på det... I fjor ergret jeg meg stadig når jeg prøvde å ta nærbilder av blomster, det ble ikke vellykket med "fille-kameraet" (Sony Cyber Shot)


I mens jeg har ønsket og smurt meg med tålmodighet har prisen på kameraet jeg ønsket meg dalt kraftig og jeg syntes nå jeg kunne unne meg det. Flink som jeg har vært og jobbet mye ekstra *KNIS*. Mine snille foreldre gav meg også et forskudd til bursdagsgave så da ble pengene brukt til kamerakjøp. Min nye *kjærlighet* er et Olympus Tough TG-810.  Hovedgrunnen til at jeg valgte dette er at det har en helt suveren macro funksjon til å være et kompaktkamera.


 Har så smått begynt å eksprimentere med det nye kameraet og det ser slett ikke så verst ut. *SMILE* Veldig brukervennlig er det også.  Det finnes nok bedre kompaktkameraer når det gjelder bildekvalitet, men for meg var macrofunksjonen den viktigste.  Nokia AW-100 er også et veldig bra kamera, men det var litt dyrere... Her ser dere samme motiv med begge kameraene... Litt forskjell i macro-kvaliteten!!Olympus Tough TG-810
Sony Cyber Shot

Jeg må fortelle litt om min første famlende nærkontakt med vidunderet. Teknikk er ikke helt min greie for å si det sånn....  Da jeg skulle stille inn tidspunkt klarte jeg og trykke feil og havnet over på språk. Et lite feiltrykk til og så var hele kameraet innstilt på RUSSISK!!!! Jeg var helt fortvilet og trykte febrilsk rundt for å finne fram på et kamera som forsatt var helt ukjent for meg. Etter en stund og med litt hjelp via telefon fra min gode far klarte jeg å lokalisere verktøys-innstillingen og språkfunksjonen kom tilbake. PUH! Nå snakker min nye kamera-kjærlighet og jeg endelig samme språk og jeg gleder meg til å utforske det!

I am so happy for my new camera which I have desired since a long time. The first attemts using it were rather frustrating as I managed selecting Russian as language by a mistake...
Now my camera-love and I speak the same language and I look forward exploring it!

10 kommentarer:

 1. Gratulere med nytt kamera,og bursdag, det e så artig og ha et bra kamera, når man elsker og ta bilder, æ har et brukbart kamera, men ønsker mæ et skikkelig godt speilrefleks kamera når æ blir ;RIK ; flire :O)
  Æ e så glad i og fotografere alt mulig, har med mæ kameraet over alt ,
  ha en fin kveld og ny uke, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Aldri sett den type kamera før,stiiiilig :)
  Og macro- kvaliteten var suveren !
  Gøy å ta bilder ;)
  God uke til deg ♥

  Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt kamera! Visst er det gøy å ta bilder. Og spesielt om man har et kamera som tar bilder "som man vil". ;)
  Lykke til med fotograferingen!
  Har du bursdag snart? Gratulerer! :)
  God mandagskveld ønskes deg!

  SvarSlett
 4. Gratulerer,både med bursdag og kamera!Det var utrolig forskjell på macron,så du blir nok fornøyd med det nye,tenker jeg!

  SvarSlett
 5. Takk for gratulasjonene snille dere! Jeg var ikke så presis da jeg skrev at jeg fikk sponset det som bursdagsgave på forskudd. Bursdagen min er ikke før til sommeren *smile* Men jeg er glad jeg slapp å vente helt til da med nytt kamera:-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nytt kamera Berit! For en lykke:) Kjente følelsen av panikken når du kameraet ble russisk!! Ojojoj:/ Det kommer til å bli en fryd å ta nærbilder av vakre blomster og insekter:) Klem Ellen.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med flott kamera !!!
  Heldige deg!
  Angående frøkatalogen fra Nelson,så er den gratis og kan fås på de forskjellige steder som selger frøposene fra Nelson.Jeg tok med meg en hjem fra Plantasjen.Stor var overraskelsen da det var bilde av Anne på forsiden.
  Ønsker deg en fin dag.
  Her skinner solen og det er faktisk kommet litt snø som gjør det lyst og fint.
  klem Anne

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye! Så gøy det blir med nytt kamera:-) Jeg har enda ikke fått satt meg inn i mitt digitale, får vel ta et kurs. Veldig så greit med et som tar så bra bilder, uten at det blir for komplisert:-) Masse lykke til! Klem

  SvarSlett
 9. Grattis med nytt kamera!!

  Ang HTML-kode for signaturen:
  opprett et nytt innlegg og legg inn signaturen som bilde. Når bildet kommer opp trykker du deg over i HTML, så har maskinen generert en kode for deg;)

  Denne kan du legge inn i innleggsmalen under fanen innstillinger på bloggen;)

  Ha en fin dag!
  KLEM

  SvarSlett
 10. Jeg måtte sjekke ut mer om dette fotoapparatet. Jeg savner et å putte i lomma, særlig når jeg jobber i hagen. Så dette var en god ide.

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...