mandag 16. januar 2012

System i rotet

Etter en fiiiin helg er nå hverdagen tilbake og husarbeidet tar som kjent verken helg eller ferie....


Lillemor er tydeligvis av den oppfatning at rot er helt ok. Har man ikke det rotete kan man alltids dra fram litt og kaste det på gulvet!!!   Det er helt utrolig hvor mange små og store ting ungene har på rommet sitt. Leker fått i bursdag eller julegave, arvet eller kjøpt brukt. For ikke å snakke om alle *skattene* de samler på... Det blir noen saker å holde styr på, ja! At barnerommene er alt for små hjelper heller ikke noe særlig. Plassutnyttelse og system er viktig.


Innimellom prøver vi å ta en real gjennomgang og det hjelper - iallefall en stund *smile*.  Her har jeg fått merket noen 5 liters isbokser som har fått plass i Billy-reolen hos Lillemor. Passer utmerket til små leker!


Til lekene som tar større plass har vi noen store bokser med lokk fra IKEA. Passer akkurat med seks stykker på toppen av klesskapet og kommodene (som står oppå hverandre). Dymo-tekst på disse også nå.


Og her er den søte rotekoppen vår.  Resten av barnerommet får jeg vise fram en annen gang - når alt er pent og ryddig  (når enn det måtte bli...) 

Ønsker alle mine kjære lesere en kjempefin uke!  
Hjertelig velkommen også til nye følgere av bloggen - kjempekoselig det!


Klem fra Berit

4 kommentarer:

 1. Hei på deg. Lenge siden sist. Så flinke dere er til å rydde - virkelig en inspirasjon :)
  Klem Kari

  SvarSlett
 2. Ser ikke ut som om hun bryr seg om rotet ;)
  Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 3. Virkelig en flott rotekopp du har:) Smart å bruke slike isbokser til å få litt system. Her tar vi også noen ganger et skikkelig tak på barnerommet, men det varer ikke lenge før det er like ens. Trodde det skulle bli enklere når dem ble større, men da ble lekene på gulvet byttet ut med klær :)
  Ha en fin ny uke.

  SvarSlett
 4. Søteste mini Berit:) Hun er veldig lik deg:) Så fint du har organisert lekene på barnerommet. Veldig smart! Håper dere får en trivelig uke:) Klem Ellen.

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...