lørdag 21. januar 2012

heldige meg!

I høst var jeg så heldig å bli trukket ut som vinner på noen give-aways og jeg har ikke fått vist fram premiene ennå.
 
Hos Bente med bloggen Bentes Quiltehage vant jeg et gavekort hos Kremmerhuset. En super premie! Har hatt kortet i veska en stund, men før jul rakk jeg ikke å bruke det. Denne uka var jeg endelig innom Gulskogensenteret i Drammen og fant mye fint for gavekortet!


To flotte putetrekk til noen IKEA- puter som jeg legne har manglet trekk til. *HURRA* En skjønn hyssingboks, en liten lysestake og bokstaven *C* til hver av ungene. Det beste var at nesten alt jeg plukke ut var på salg så jeg fikk mye for pengene - og ikke nok med det - jeg fikk en tilgodelapp fordi jeg ikke brukte opp hele kortet så jeg kan ennå handle mer *LUCKY ME*

Hos Ingunn med bloggen Hverdagsperler vant jeg et gavekort hos Plantasjen. En premie som passet meg ypperlig *SMILE* For dette kjøpte jeg to stk juleroser som pynter opp utendørs.


Rett før jul vant jeg også en forundringspose hos Helene med bloggen Alt som er vakkert. Den rakk å komme før julaften (men pga juleforberedelsene rakk jeg ikke å ta noe bilde) og jeg ble så glad for innholdet. I en nydelig gavepose var det en muffinskokebok (noe som jeg hadde ønsket meg), et lurt mini-raspejern, englesevietter og et flettet dobbelthjerte til å henge opp.

Tusen takk for alle de flott premiene Bente, Ingunn og Helene!!
Jeg vil også takke alle lesere for koselige kommentarer - jeg blir alltid glad for besøk på bloggen min og hilsener setter jeg stor pris på!! Jeg har dessverre ikke vært så flink å kommentere tilbake hos alle, hatt litt nettrøbbel i det siste, men jeg skal ta igjen litt nå i helgen!

Klem fra Berit

9 kommentarer:

 1. Oi, heldig du er!!
  Der kom jeg på at jeg også har et gavekort liggende:)) shopping shopping youhuu:o)
  Ønsker deg en fin fin lørdagskveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Heldige du, det er vel fortjent tenker jeg. Ha ei fortsatt strålende helg.

  SvarSlett
 3. Hei Berit. Så heldig du har vært! Det er virkelig velfortjent:) Det er alt den gode energien som du gir som kommer tilbake til deg:) Helt sikkert! Nydelige ting du har kjøpt på kremmerhuset. Helt i berit stil:) Gavekort på plantasjen er alltid gøy:) Og du klarte ikke å vente til våren med å bruke det;)hihi. Håper du får en trivelig lørdagskveld. Jeg er svart under neglene avjord. Er i full gang med frøsåing, fikk enda flere frø i posten i dag:) Jeg får sikkert alt for mange planter som alltid og kan sende deg ferdig priklet planter til våren om du har lyst på:) Mye spennende har jeg sådd:) Håper du får en trivelig lørdagskveld! Klem Ellen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hallo Berit!Ich gratuierle dir ganz herzlich zu deinen Gewinnen!!!!
   Endlich kann ich deinen blog auch RICHTIG lesen!!!!!Irgendwie ging das vorher nie....
   Herzliche Grüße schickt dir Silke

   Slett
 4. Så mye flott du har fått!

  SvarSlett
 5. Heldig ;)

  Lekre bilder både i dette innlegget og nedover bloggen din!

  Takk for fine ord frå deg ♥

  Ynskjer deg ei god helg :)

  Klem ♥

  SvarSlett
 6. Så masse du fikk tak i !! Den hyssing boksa var jammen lur, sånn burde jeg hatt til
  lin tråden min :) Utrolig vinner lykke :)) Velfortjent snille du ♥
  Gøy å vinne :D

  Klem ♥

  SvarSlett
 7. Jammen skal jeg si at du har vinnerlykke. Og mye fint fikk du kjøpt også. Flotte putetrekk!

  SvarSlett
 8. Så heldig du har vært.Så fine premier!

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...