onsdag 12. oktober 2011

Herr Høstenlands

Hos Anne på Moseplassen er oktoberutfordringen å vise fram sin hr.Høst. Jeg kaller bildet mitt for hr.Høstenlands fordi det er tatt utenlands. De beste høstminnene har jeg nemlig fra tiden vi bodde i Østerrike, fargene er helt utrolige der! 
Jeg har dykket i arkivet og funnet noen bilder fra den tiden. Håper det er ok å delta i utfordringen med et bilde som ikke er helt nytt.

For meg er høsten stor og mektig, litt skarp i kantene og kraftfull tilstedeværelseFlere bidrag i konkurransen hvor man kan vinne heder og ære kan du se HER.

Nå skinner jammen sola her også og i dag skal en nydelig høstdag nytes! Takk for at du tok deg tid til å stikke innom Underberget, vi blogges!

Oktober klem fra Berit

10 kommentarer:

  1. For noen idylliske bilder! Moro å se utenlandske kulturlandskap. Vakre alper :) Lykke til i konkurransen!

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder, Østerike er så vakkert, selv om æ aldri har vært der, men bare sett fra tv og blader, ha en fin dag videre ,

    hilsen Lisbeth:O))

    SvarSlett
  3. Det var fine høst bilder fra Østerrike :)
    Ha en fin fin dag !

    Klem Bente ♥

    SvarSlett
  4. Så flott! Mektige fjell i bakgrunnen :)

    SvarSlett
  5. Fine høstbilder,særlig det med fjellene :)
    Ha ei fortsatt fin uke :)

    SvarSlett
  6. Fiine bilder! Slik er fjellene våre nå,, ikke like høy, men med melisdryss. Fikk en sluddbyge midt i ansikte på morraturen i dag. Det var litt hufs :)
    Masse lykke til i konkurransen! Klem :)

    SvarSlett
  7. Det har vært litt hektisk her med oppussing, men nå kom jeg meg da endelig inn her. Klart du kan delta med et eldre bilde! Morro å se høsten i Østerrike, og interessant at du synes fargene var sterkere enn her.

    SvarSlett
  8. Tusen takk Berit for støtten din! Det var veldig kloke ord fra deg og det gjorde meg veldig glad:)) Du gjorde dagen min gladere. Du er en kjempegod bloggvenn:)) Ønsker deg og dine en hyggelig helg. Gode klemmer fra Ellen.

    SvarSlett
  9. Da har jeg stemt på de vakre høstbildene dine inne hos Moseplassen:)) Håper du vinner:) Klem Ellen.

    SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...