mandag 17. oktober 2011

Kid is kidding you!

I dag blir et et hjertesukk fra meg. Er det bare jeg som  reagerer på prisnivået hos Kid om  dagen, eller? (Andre kjeder også for den saks skyld)
Nylig var jeg innom  for å kikke på gardiner og sengetøy og ble rimelig overasket over prislappen. Riktignok varierte prisnivået en del, men flere gardinlengder på 220 cm  var priset til hele 349 kr stk, for et helt vindu blir det jo 750 kr!  Da jeg kjøpte en tilsvarende gardinlengde ( bare i en annen farge) for fire år siden kostet den enten 179 eller 249, husker jeg. At prisene skal stige med nesten 100%  på en gardinlengde på fire år synes jeg er vel drøyt. Det er da helt usansynlig at prisene stiger så mye. Synes det er lureri å sette opp prisen for så ha "salg".


At de reklamerte med 40 % avslag synes jeg ikke er formildende i det hele tatt, det viser jo bare så tydelig hvor overpriset varene i utgangspunktet er!  Det virker som  om  de har lagt på 100 kroner på prislappen, for så å ha såkalte "tilbud".

Og det er det som  irriterer meg noe så grenseløst. Overprisede varer jevnt over i mange butikk-kjeder og konstante "salg- og tilbudskjampanjer".  For å lure forbrukerne til å tro at det gjør et bra kjøp. Fine produkter har de riktignok og reklame som  lover "Fint for deg".  Men jeg synes ikke det er fint å  bli prismanipulert.  Hva synes dere da? Synes dere prisene har steget i takt med hyppigheten av salgsplakatene??

Så det var et lite hjertsukk i fra meg... Ha en fin dag alle sammen!

Klem  fra Berit

3 kommentarer:

 1. Det er litt trist at du må ut med 300-400kr pr. lengde så fort du vil ha litt mer enn ensfargede gardiner i "billig" stoff, ja. Og ja, det er veldig ofte salg og tilbud..

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Ja,men er ikke dette alle kjedebutikkers trend da...KUN varen som er på tilbud DA som er ok pris på...og så må de "hente"inn på de andre varene...syns dette gjelder mange kjedetyper...:)
  Kjøp stoff i metervis og sy selv...mye rimligere:))
  God mandagkveld fra meg:))

  SvarSlett
 3. Ikke bra det du nevner der nei! Synes Kid ofte har mye fint, men jeg er dessverre ganske så misfornøyd med at Kid-gardinene våre i stuen som er ca 2 år gamle har falmet ganske mye... Og med 8 gardinhøyder blir det jo da veldig dyrt å kjøpe nye.

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...