torsdag 13. oktober 2011

Skattefangst og ekstratrekning

I høstferien fikk jeg lov å ta en liten tur i kjelleren for å rydde bittelitt hos mine foreldre. Jeg er en stor tilhenger av å få bort ting som ikke er i bruk (eller har vært i bruk de siste 10 årene.. - og sikkert ikke blir brukt de neste 10 heller...)
Samtidig som det ryddes er sjansen også der for at det kanskje dukker opp en liten skatt. Denne gangen fant jeg flere skatter og det koselige er at disse tingene har vært i slekta lenge og da er det ekstra stas å ta vare på dem og ha dem framme til pynt.


Først enda en koffert til samlingen min. *LYKKE* Den er muligens fra 40-50 tallet i følge min mor. Noe gammelt fattigmannssølv fra min bestefar fikk jeg også lov å ta med og en porselenshund som jeg syntes var så søt. Den er nok også ganske gammel. Disse serviettringene heklet hun før jeg ble født, de skal nå i bruk for første gang til jul!  Karafflene og billedrammene fant jeg for en billig penge på bruktbutikken i Alta. *LUCKY ME*


For snart en måned siden hadde jeg en liten give-away, men etter flere etterlysninger har ennå ikke den ene vinneren meldt seg med adresse, og jeg har derfor gjort en ekstratrekning slik at premien kan bli sendt ut. Forrige gang skrev jeg lapper og trakk ut vinnere, og siden jeg ennå ikke har  funnet ut av Random fikk jeg storebror til å hjelpe meg denne gangen. På skolen har de nå lært alle tallene opp til 20 og siden det var 21 kommentarer fikk jeg han til å si et hvilket som helst tall mellom 1 og 21 - så ble det litt Random likevel. *SMILE* Siden det ble ekstratrekning valgte jeg å gi alle som hadde deltatt ett lodd. Jeg håper trekningen har gått rett og riktig for seg på denne måten, og for dere som ikke vant blier det nok muligheten til å prøve lykken igjen her i Underberget!

Storebror valgte seg tallet 9 og den nye vinneren som hadde lagt inn kommentar som nr 9 er ....  Merethe med bloggen Livet på Småbruket.
Send meg adressen din på mail til fru.underberget@hotmail.com så kommer det noe i posten til deg!

Samtidig har jeg gjort litt endringer på bloggen igjen, selv om jeg hadde tenkt å vente til den nye headeren er på plass... Vil gjerne ha litt ryddigere bloggutforming og prøver ut dette selv om det er ganske likt mange andre bloggere har. Hva syns dere?

FIN kveld til alle som er innom!

Klem fra Berit

10 kommentarer:

 1. Så kjekt med skattejakt. Noe eget når sakene har tilhørt familien :o)

  SvarSlett
 2. Elsker slike skattejakter :))
  Den kofferten var super fin :)
  Gleder meg til å se den nye headeren din !

  Klem

  SvarSlett
 3. LUCKY LUCKY YOU, BERIT!! Sååå mye fint! Jeg mister pusten:)) Jeg synes bloggen din er ryddig og oversiktelig:) Skal du få ny header? Spennende, gleder meg til å se:)) Ønsker deg en hyggelig torsdagskveld. God klem fra Ellen.

  SvarSlett
 4. Å så spennende ting! Flott skattefangst :)

  SvarSlett
 5. Mange fine skatter :)
  Har serviettringer som jeg heklet til barndåpen til eldstegutten for 32 år siden :)
  Gleder meg til å se den nye headeren.
  Fin kveld til deg og :)

  SvarSlett
 6. Skattejakt i kjeller og loft er alltid spennende:) Og du fant fine ting å ta med sørover:))

  SvarSlett
 7. Så koselig med gamle skatter! Det er så gøy med gamle ting:o)

  Ha en flott fredag:o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 8. Så herlig koffert! Den var jo flott innvendig også. Mange ganger er det stygge flekker i dem, syns jeg. Lekkert med rammene du har satt der også.

  SvarSlett
 9. Hei igjenn :) Jeg bruker smult.Lar det stå framme slik at det blir mykt og blander i solsikkefrø,nøtter,rosiner,og brødsmuler,fyller det på melkekartonger som settes kaldt til det stivner før jeg skjærer ut "vindu" og stikker blomsterpinner gjennom,bon apetitt ;)
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 10. Så moro da med litt skattejakt i hverdagen:)
  Og flotte ting fant du jo også!

  Bloggen din er nydelig!
  Ha en fin fin kveld!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...