torsdag 1. september 2011

Velkommen Høst

I dag blar vi over til første høstmåned på kalenderen. La oss bare håpe at høsten blir finere enn sommeren som nå ligger bak oss... Klare høstdager med sprakende farger er jo bare helt herlige!

Har gått til innkjøp av noen Calluna hos MesterGrønn. Det er høst for meg:-)

Samtidig kan vi her i Underberget ønske våre nye leieboere velkommen! Et hyggelig ungt par og vi håper på et godt naboforhold:-) Vi har inngått en avtale om at de skal male to rom mot reduksjon i husleia første måned. Damen er malekyndig og jeg er veeeldig glad for å slippe denne jobben... En vinn-vinn situasjon for begge parter, håper jeg:-)

Nei, nå får dagen starte! Skal straks til tannlegen og deretter kjøpe maling til leiligheten og garasjen som trenger strøk nr 2 (har jo blitt utsatt hele sommeren, men nå bestilller jeg malevær!)
Ha en fiiiin dag der du er!

Klem fra Berit

7 kommentarer:

 1. Så lurt! Skulle ønske noen kunne malt litt her også, det er jo sååå kjedelig...

  SvarSlett
 2. Takk! Fiiin dag til deg også :)) Ja lyng er ensbetydende med høst, og høsten kan være en fin tid den også!

  ^^) Ingrid Andrea

  SvarSlett
 3. Deilige høst, forhåpentligvis - calluna må jeg få kjøpt noen av:)

  SvarSlett
 4. Calluna er så absolutt høst.
  Nydelig bilde hos deg.
  Jeg måtte faktisk ha med meg noen hjem fra Mestergrønn i dag jeg og,selv om det fortsatt er mye vakkert i hagen enda.
  Lykke til med nye leieboere..
  veldig lurt å å dele på oppgavene.
  Ha en fin helg !
  klem Anne

  SvarSlett
 5. Hei Berit. Gratulerer med nye leieboere! Håper dere får et godt naboforhold, det gjør dere helt sikkert! En grei deal med malingen:) Nydelig med velkommen skiltet og lyngen:) Vakre bilder av lavendel i ditt forrige innlegg også, en absolutt must staude i hagen det, helt klart:) En tøypose med lavendel under hodeputen skal visst ha en beroligende effekt..ikke så rart det når den lukter så godt:) Håper det gikk bra hos tannlegen. Ønsker deg en flott helg. Klemmer fra Ellen.

  SvarSlett
 6. Så lekker høst pynt du har ordnet deg. Jeg har fortsatt masse sommerblomster ved inngangen...men snart skal de flyttes inn og da blir det litt mere høst hos meg også. :) Gratulerer med nye leieboere. Ja nå håper vi på finvær hele høsten!!
  God helg. Klemmer Merethe

  SvarSlett
 7. Nydelig høstglimt hos deg. Jeg har alltid elsket høsten - da er det lov å sitte inne under pleddet og kose seg med varm drikke og tente lys :)

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...