mandag 5. september 2011

Usynlig...

Jeg har fått et problem med bloggen min som jeg nå holder på å teste ut. Har lagt ut en del innlegg de siste dagene, men de kommer ikke opp på bloggroll! Så jeg føler at jeg har blitt litt usynlig i den store bloggverdenen... Det har jo vært besøk her likevel og det synes jeg er VELDIG koselig og takk for alle hyggelige hilsener:-)


Jeg har skjønt at dette problemet har oppstått tidligere i bloggeland, men lurer på hvilken medisin som må til. Er det noen som kan hjelpe meg bitte-litt så er jeg veldig takknemlig. Er det f.eks lurt å bytte nettleser til Google Chrome? Jeg er litt nervøs for å gjøre endringer i maskinen, så jeg spørr dere jeg...

Snart kommer det nemlig et innlegg som sikkert flere har lyst å få med seg:-)

"  Ingen glede er varig uten at den deles med vår neste."
- MAX TAU

Ha en fin ukestart alle dere som titter innom!

BeritKlem

10 kommentarer:

 1. Ønsker deg også en fin ukestart og en flott høst framover:)

  Hilsen fra
  Bella:)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for koselig hilsen hos meg.
  Jeg fikk dette tipset :
  Utforming, oversikt, språk. Skift språk til et hvilket som helst du forstår og skift så tilbake til norsk igjen.
  Jeg vet det høres rart ut og jeg forstår det ikke, men det funker for flere. Ellers kan du bare prøve å trykke på F5, da oppdateres den også.
  Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Heisannsveisann, og takk for koselig bloggvisitt hos meg i Den Hemmelige Hagen:) Jeg hjelper deg gjerne med det du spurte om, for det er hvordan man legger til flere sider du mener, ikke sant? Da er framgangsmåten slik:

  velg "Nytt innlegg"
  velg "Rediger sider"
  velg "Ny side" (blått felt)
  her skriver du det du ønsker:)og når du er fornøyd velg "Publiser side"

  Og når det er gjort kan du bestemme rekkefølge på sidene ved å
  velge "Utforming"
  velg "sider"
  velg "rediger"
  Her kan du dra opp og ned overskriftene og bestemme rekkefølgen på sidene.

  Håper jeg fikk forklart rett nå...Spør meg igjen om noe virker uklart:)

  Og ang det usynlighetsproblemet du beskriver så er jeg også av de som til tider rammes av det. Irriterende for man vil jo helst at det man blogger skl vises. Jeg spurte på en side der jeg har bloggen min på bloggrull hva dette skyldtes og fikk til svar at dette problemet har
  eksistert alle årene Blogger (google) har levert gadgeten med disse oppdaterte listene, og var dessverre ikke noe vedkommende kunne gjøre noe med.Og det er dumt synes jeg.

  Nå er det middag, fårikål..blogges senere. Hadet bra:)

  SvarSlett
 4. Das sieht toll aus, die weißen Hortensien mit dem Holz! So schön!
  Liebe Grüße,
  Yvonne

  SvarSlett
 5. Hei Berit:)
  Så irriterende når det tekniske krangler....
  Og jeg ser det er dyktige folk med gode råd og det er så flott å kunne få hjelp:)
  Jeg kan ikke bidra med noe der...sorry.
  Flott bilde du viser:))og takk for besøk hos meg:))

  SvarSlett
 6. Hei igjen, og værsågod, bare hyggelig :)) Ang siste spm ditt vet jeg sannelig ikke, mulig det lar seg gjøre? Kanskje kopiere inlegg og lime de inn under ønsket overskrift? Nei, her er jeg ute på tynn is...Jeg har ikke forsøkt selv...så som sagt usikker på det, men tror vel egentlig som du sier at de sidene blir tilleggsopplysninger.

  Ingrid Andrea ^^)

  SvarSlett
 7. Hei Berit. Så godt at jeg tok turen innom bloggen din! Jeg visste ikke at du hadde lagt ut nye innlegg. Så irriterrende når dette skjer!! Har også sjedd meg flere ganger, det er såå utrolig irriterrende!! en feilTror ikke det er noe vi kan gjøre med det,en feil som oppstår i blogger av og til. Men det kan gjerne hjelpe å gå inn på google reader. og abonnere på din egen blogg, for å så oppdatere den. Her er en link til hvordan det kan gjøres:

  http://www.hagegal.no/hagefora/viewtopic.php?f=54&t=32324

  Kopier denne adressen og lim den inn på søkefeltet på pcen din. Klem Ellen.

  SvarSlett
 8. Hei. Har slitt masse med dette, så frustrerende. I sommer bare løsnet det. Da har jeg vært på andre nett, vet ikke om det er forklaringen. Lest at det henger seg opp på loggen på nettleser eller nettsted. Slett logg. Jeg ble anbefalt feedburner, brenne blogg adr vet ikke om jeg syntes det du fungerte. For meg fungerer det ikke å lagre innlegg, for å publisere siden da tar det en evighet før skrollen oppdateres. Bruk chrome. Tjhii.. Har ikke fortelt lenger vi, og jeg savner det...grilldress bruker de på chartertur til syden , ikke på camping ;-))

  SvarSlett
 9. Nydelig bilde av syrinhortensia og gammel kasse:)

  SvarSlett
 10. Ser at du har fått masse nyttige råd når det gjelder det tekniske, så da kan jeg nøye meg med å kommentere hvor uuutrolig nydelig Syrinhortensiaen din er! Virkelig en skjønnhet :)

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...