tirsdag 13. september 2011

Hjelp, kvotetrøbbel...

Det skulle ikke bli noe innlegg fra meg i dag, men mens jeg drev og forberedte noen innlegg og skulle legge til et bilde i blogutformingen min fikk jeg beskjed at jeg har brukt opp kvoten for opplasting av bilder. Nå må jeg visst kjøpe plass på Picassa for å kunne laste opp og legge ut flere bilder på bloggen min. Og det må jeg jo få gjort - for hva er vel en blogg uten bilder???

Denne steinfiguren var noe av det første Christine lagde da hun begynte i barnehagen som 2-åring.

Nå er det bare sånn at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal gå fram. Slenger derfor ut et lite rop om hjelp her... For dere som har støtt på dette problemet og kjøpt ny plass, hvor mye bør en gå for? (Og hvordan gjør man det?)
Ettersom dette bildet kunne legges ut vet jeg ikke helt om problemet kun gjelder bloggutformingen eller også innleggene... Får snart hjelp til å  lage ny header og den vil jeg jo gjerne få lastet inn:-)
Takknemlig for hjelp her:-)

Nå må jeg stikke - skal i bursdagsselskap og treffe igjen gamle skolevenninner som jeg ikke har sett på år og dag, gleder meg! Ha en fin kveld du også!

Klem fra Berit

4 kommentarer:

 1. Har du konto hos PayPal? Det bør du skaffe deg, dersom du skal betale for ting på nett.
  Ser at jeg nok må kjøpe meg litt mer plass jeg også.. hmm. Jeg har til nå brukt 1000mb på mine bilder. og ser at jeg kan oppgradere til 20Gb for 5USD for ett år. (det blir ca. 10 000 bilder!). så jeg tipper de holder ei stund for min del ;)

  SvarSlett
 2. Det samme problemet har eg og. Eg etterlyste også hjelp for noen innlegg siden, men eg fikk ikke vite noe mer, så eg får følge med deg her og se om du får noe hjelp, som også kan hjelpe meg. :)

  Klem Catharina

  SvarSlett
 3. Håper du får hjelp, ikke bare bare dette datalivet :/
  Kjekt med klassetreff :))

  Bente ♥

  SvarSlett
 4. Dette er noko eg også har tenkt på...
  Eg får følge med her hos deg og sjå kva svar du får.

  Håpar du finn utav det :)

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...