torsdag 15. september 2011

Høstshopping

 Mens andre kikker på høstens nyheter innenfor klær og sko har jeg denne uken handlet på salg i hgesenteret! O lykke fant jeg mye bra med 50 og 70 % avslag!

To plommetrær (Victoria og Opal), et søtkirsebærtre (Stella), to hvitbrokkbladet kornell busker, en aroniabusk, en syrinhortensia, og en hortensia. Jord og kompost måtte jeg  ha med også så noen kroner ble det jo likevel. Nå er det bare å brette opp armene og grave gode plantehull. *SMILE*

Blomsterløk har jeg selvfølgelig også handlet. Disse fylte rosa tulipanene og narcissene falt jeg helt for. 
Gleder meg allerede til vårens blomstring...

* * *

Det ble en tidlig post fra meg i dag,  rett og slett for å få tankene over på noe annet... Hold dere fast: I nattens mulm og mørke har noen vært og spraymalet begge bilene våre!!!  Siden vi ikke har kasko forsikring dekker den ikke mye (les ingenting)... Vinduene får vi vel rengjort, men verre er det med dører og panser. Nå må jeg avgårde med lillemor i barnehagen og så til lensmannskontoret med en anmeldelse. Huff, er bare så forferdelig lei meg over dette nå. Naboens biler ble ikke tagget så noen må visst ha noe imot oss og det kjennes veldig ubehagelig. Måtte bare lette hjertet mitt litt her... trenger noen trøstende ord i dag...

Er så glad for mine bloggevenner her og i løpet av den nye uken har det også kommet nye følger og det gleder jeg meg veldig over! Velkommen til Rugosa, Heimdal og Hanne Bente!

Klem fra Berit

10 kommentarer:

 1. Så lurt å handle på plantesalget!
  Det minner meg om at jeg også har lyst å ta en liten "høst-svipp" og kjøpe noen høstblomster til trammen og rundt forbi.

  Tusen takk for kjempe koselig kommentar på Livs Lyst her om dagen. Slikt blir jeg glad av ;O)

  Ha en fiiiiin dag!
  Liv

  SvarSlett
 2. Flotte planter du fikk kjøpt på salget!

  Så trasig med bilene. Håper dere finner en måte å få bort spraymalingen fra lakken på.

  SvarSlett
 3. Uff, det må ha vært en sjokkerende start på dagen. Ikke morsomt når sånt skjer. Håper dere finner ut av det, og at de skyldige blir tatt.

  Kos deg med de flotte plantene dine og litt hageterapi.
  Trøsteklem fra Kari

  SvarSlett
 4. Uff såmtrist å høre om bilene deres.... Er det virkelig mulig å være så kjipe å gjøre noe sånt..... Trist:-(( skjønner du er lei deg... 50-70 prosent på hagesenteret liker vi mye bedre :-)) klem og god helg.. Snart er den her igjen...

  SvarSlett
 5. Geezes, for noen drittsekker som ramponerer privatbiler! Noen skulle tatt seg en omgang med spraymaling på dem! :P

  Tenkte jeg skulle spørre deg om du har noen råd til mindre trær eller busker til å ha i potte/kasse på veranda? Trenger litt vegetasjon i mangel på hage. :)

  SvarSlett
 6. Trives mye bedre på hagesenter enn i en klesbutikk ;D Kjekt med tilbudsplanter.
  Håper de skyldige blir tatt.
  Ha ei fin helg uansett.

  SvarSlett
 7. Nydelige farger, rosa og lilla:) Og et varp har du gjort med alle tilbuds-buskene/trærne!!

  Men æsj...så ekkelt da med de taggerne :(( Dårlig gjort!! Håper de får tatt synderne, de har jo gjerne kjennetegn som er gjenkjennlige hvis det er "gjengangere" har jeg forstått.

  Trøsteklem fra meg

  SvarSlett
 8. Nei så ekkelt...med folk som sniker rundt på natten...stakkars dere..stor medfølelse fra meg:)
  Du får grave i hagen og prøve å få litt avstand til dette...kanskje noen kjenner noen som kan hjelpe dere med bilene....
  Klem fra Ingerm:)

  SvarSlett
 9. Så utrolig kjipt med den sprayingen! Skjønner godt du synes det er ubehagelig, og ikke minst dyrt og tidkrevende.
  *klem*

  SvarSlett
 10. Så ufyselig gjort, uffameg! Føler sånn med deg Berit! STOR klem:)) Må være utrolig trist å oppleve slikt hærverk! Må være noen skikkelige rampeunger som har gjort dette, håper de blir tatt! En glede i det triste med de fine plantene du har kjøpt og løkene:) Det kommer til å bli et syn til våren:) Det er terapi å få grave litt i jorden nå på høsten. Jeg har også endel som skal i jorden:) Gode klemmer fra Ellen.

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...