tirsdag 14. juni 2011

Teppe lykke

Det var en skikkelig nedtur å våkne opp til regn i dag morges. Paraplyer og parasoller måtte på plass i hagen igjen... I tillegg hadde jeg forsovet meg og måtte kjøre storebror til skolen, en time forsinket...

Heldigvis har jeg fri i dag:-) Kaffe mocca og et nytt interiørblad gjør susen på morgenkvisten! For en stund siden vant jeg et års abonement av Vakre hjem og Interiør og første nummer har nettopp kommet.


Innekosen har nådd nye materielle lykke høyder med det nyinnkjøpte pleddet fra Kremmerhuset. *SMIL* Jeg har beundret det hos andre bloggere og ble SÅ glad da jeg fant det på tilbud forrige uke. Jeg hadde fått et gavekort til bursdagen min og pleddet ble et selvfølgelig valg.

Utrolig hva pene saker gjør for humøret, ikke sant? Hvordan er det med dere damer?  Etter å ha fundert litt på dette har jeg kommet fram til at jeg ikke er materialist, jeg setter bare det estetiske minst like høyt som det funksjonelle! *SMIL*


I ettermiddag skal jeg på planteloppemarked. Dette tegner til å bli en veldig bra dag likevel!

Klem fra meg

10 kommentarer:

 1. Nydelig teppe, skjønner godt at du falt for det :) Jeg er helt enig med deg, å være estetisker er ikke det samme som å være materialist. Jeg tror det ligger i vår natur (særlig for oss damer) å gjøre det vakkert rundt oss. Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Å gøyyy! med planteloppis :)) Heldige deg, da kan hende det blir noen spennende loppefunn på deg i dag. Teppet var kjempesøtt, likte de duse fargene og at man kan bytte mellom to sider, rosa roser en dag eller lyseblå "polkadotter" en annen:)

  Godt sagt! og jeg deler samme syn som deg ang (ikke-)materialisme ;)

  Kos deg i regnværet, klem fra Ingrid Andrea

  SvarSlett
 3. Akkurat samme teppet stod jeg med i hånda og veide for og imot...la det pent tilbake igjen siden jeg har kjøpt så masse hageplanter i det siste :) Her er det også regn i dag...ja ja ikke noe å gjøre med det. God uke. :) klem Merethe

  SvarSlett
 4. Die Vakre-Zeitung mag ich auch sehr gerne. Leider ist sie in Deutschland nur schwer zu bekommen!
  Viele liebe Grüße,
  Yvonne

  SvarSlett
 5. Flott pledd og hyggelig med nytt blad!
  Helt enig...å omgi seg med estetiske kvaliteter gir oss mye...(les damer):)bare et lys på frokostbordet gjør dagen for meg:))

  Svar på spørsmål hos meg...jeg har jobbet i hagesenter og drive blomsterbutikk i tilsammen 12år...sååå ja,..jeg har lært litt...:)
  Hyggelig at du likte blomstene mine:)
  Ha en fin kveld:))

  SvarSlett
 6. Heldige deg som skal på planteloppemarked! Der kan du virkelig gjøre mange kupp. Stort sett veldig billige planter på planteloppemarked.
  Klem

  SvarSlett
 7. Ser at du spør om akeleier i bloggen min. Akeleiene mine ser ut til å trives bæde i sol og skygge, og frøsår seg nok litt mer en jeg ønsker.
  Om du ikke vil ha de spredd overalt i hagen kan det være greit å klippe av frøstandene etter blomstring, så sparer du deg for en del lukearbeid på våren
  De krysser seg med hverandre så om du får frø av en hvit en kan du aldri være sikker på hvilken farge det blir. Det er jo også spennende å få fram nye typer :-)
  Kjøpefrø er frøekte.
  Jeg sår mine i potter i januar og setter de ut så de snør ned. Pass på at det er drenering så pottene ikke flyter avgårde :-)) Jeg legger en markduk over til beskyttelse. I mars - april sjekker jeg om det har begynt å spire, og når det skjer må duken vekk ellers blir det lange og slengete pga lite lys. Når de har vokst seg passe store prikler jeg de om i hver sin potte.
  Håper dette var til hjelp. Lurer du på noe bare spør, eller ta deg en tur på hagegal.no. Alt du lurer på står sikkert der en plass, eller du kan spør :-)
  Lykke til!

  SvarSlett
 8. Mitt humør kan raskt justeres med planting av nye blomster :) Beste som finnes. Vielen Dank for tips til turen. Jeg gleder meg veeeeldig! Mest til Salzburg og Mirabellparken. Trallala :) Takk for tips. Kanskje jeg kan ta en tur når mannen er på Red Bull museumet (fly...). Hanne

  SvarSlett
 9. Helt enig med deg Berit! Jeg tror også det har litt med å gjøre at vi ikke fråtser og kjøper alt vi vil ha hele tiden, for det har vi rett og slett ikke økonomi til. Derfor blir det en ekstra stor glede når vi først tar oss råd til å unne oss en liten ting som vi gjerne har ønsket oss lenge! Jeg kjenner den gleden!! Lykke til på planteloppemarked:)) Hørtes veldig gøy ut:)) Ønsker deg en fortsatt herlig sommeruke:)) Klem Ellen.

  SvarSlett
 10. von dieser zeitschrift hört man hier viel, bei uns in österreich gibt es sie, glaub ich, nicht zu kaufen :O)

  mein wohnzimmer wirst du ja HOFFENTLICH im sommer kennenlernen und darin kaffee und kuchen naschen können :-)


  lieben gruß!
  nora

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...