onsdag 8. juni 2011

Redningsforsøk

Mandag regnet det noe forferdelig her hos oss, i går kom det også et kraftig regnskyll og nå ser det ut til å lettne og solen skinner faktisk. Måtte det bare vare...


Når man har plantet ut i potter og kar er det litt krise når det regner så mye og man ikke har dreneringshull i bunnen... Jeg har ikke villet lage hull i zinkbaljene mine og selv om jeg har lecakuler i bunnen bør det ikke komme alt for mye vann på en gang.


Derfor har jeg utstyrt potter og kar med både paraplyer og solskjermer:-)


Så slik ser det ut rundt om kring i hagen min akkurat nå....


Alt for den gode sak - ungene har måtte ofre sine paraplyer de også!


Nå skal jeg gå ut og jobbe litt i hagen,  skal ta inn paraplyene (hurra) og håper vi kun får bruk for solskjermene framover:-)

PS. For dere som er nysgjerrige på den gledelige nyheten  som jeg ymtet om sist, kan jeg fortelle at jeg har vunnet en foto shooting på en østerrisk blogg!! Jeg håper jeg får mulighet til å benytte meg av premien når vi skal til Østerrike i august. Denne flotte bloggeren driver ikke bare bloggen Seelen Sachen, men driver også med fotografering. Lucky me!

Klem fra meg

8 kommentarer:

 1. Heisann
  Artig påfunn dette ....og blomstene trives nok bedre under en slik!
  Her er deilig i dag men over det varer vet jeg ikke....
  Har ikke fått sendt pakken enda...men den ligger klar til jeg skal avgårde!

  ha en fortsatt fin dag :o)

  SvarSlett
 2. Hi hi....du har så mage gode ideer! Og denne var jo både praktisk og morsom. Ja, det er kjedelig å banke hull i sinken for drenering, men du har jo løst det både med strømpebukser og paraplyer-god du er:-)

  ha en fin fin dag. Kjekt innlegg du hadde i går og, fikk ikke kommentert. Travle dager med mye jobb nå før ferie. Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Hihi morsomt;)) Godt du hadde så mange paraflakser da :0)
  Her har solen vært til og fra i dag, godt og varmt...lummert vil jeg nok si. Så skulle ikke forundre meg om det kom en byge her også.

  SvarSlett
 4. så lurt! så litt vittig ut også da.. hihi ;)

  SvarSlett
 5. Takk, takk:)
  Stilig med alle paraplyene, håper du får nyte sol snart:))

  SvarSlett
 6. Hei Berit. Gratulerer med den flotte premien:) Håper du får benyttet deg av premien når dere reiser til Østerrike. Så smart med paraplyene, det viser at du er glad i plantene dine:) Ønsker deg en kjempefin helg. Klem Ellen

  SvarSlett
 7. Ja,dette var da en god idee!
  Je bruker å legge pottene uten hull i bunn, på siden for at det ikke skal bli svømmebasseng oppi.Men dette var kanskje like lett...:)

  Grattis med premien...kjempemorro!
  God langhelg til deg:)

  SvarSlett
 8. Haha, så vittig! Hagen så utrolig festlig ut nå :)

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...