onsdag 29. juni 2011

Lillemors blomsterbed

I går var jeg flittig i hagen. Gravde opp et stykke plen langs lekestua til lillesøster for at hun skal få ha sitt eget blomsterbed langs husveggen sin. Hun var veldig ivrig med å samle meitemarker etterhvert som jeg gravde:-)


Da jeg var innom lavpris plantesenteret før helgen ble jeg fristet til å kjøpe tre nye potteroser (3 for 100 kr) og de har nå fått plass her. Fyller på med litt sommerblomster.
Til neste år skal jeg ha akeleier bakerst og en kjempemarikåpe helt til venstre i bedet.

Et gammelt plankebord får tjene som kant og avgrensing av bedet.
Det ble en hel trillebår full av plenstykker. Jeg har brukt noe av det til å fylle igjen fordypninger i plenen:-)

Jeg har også et annet blomsterbed prsojekt gående. Mer om det senere...  Nå skal jeg nyte denne fridagen min. Ungene er i barnehage og SFO og jeg  unner meg litt egentid og lader opp batteriene før familieferie neste uke. Hyggelig at du stakk innom her hos meg i dag, ønsker dere alle sammen en riktig fin dag!

Klem fra meg

8 kommentarer:

 1. Så koselig - finnes ikke noe søtere enn små hjelpere i hagen. Bedet ser kjemepefint ut også. Roser, akeleie og marikåpe er gode selskapsdamer for hverandre. Ønsker deg en god dag :)

  SvarSlett
 2. Hei Berit. For et fint og koselig bed du har laget! å bruke gammelt planke bord som bedkant var jo kjempesmart:) Vakkert ble det også, og du slipper gress som vokser inn i bedet. Akeleier og Marikåpe er nydelige planter som kommer til å passe perfekt til den koselige lekestuen:) Ønsker deg en fortsatt god fridag:) Klem Ellen. Takk for hyggelig hilsen hos meg:)

  SvarSlett
 3. Så fint, gøy med eget bed og en skal tidlig krøkes den som god blomsterelsker skal bli , Marit.

  SvarSlett
 4. Så koselig med blomster langs lekestua!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så koselig å lage blomsterbed også ved lekestua!
  Du får lade godt opp før det braker løs med familieferie ;)
  Klem Lene

  SvarSlett
 6. Så flott bed, og så artig at lillemor er med og jobber! Det kommer til å bli kjempefint når potterosene vokser til! Jeg har også planer om å utvide et bed =)

  SvarSlett
 7. Her skjer det ting fort ser jeg ...eller så er det jeg som bare er opptatt ute i stede for å sitte ved pcn. Så koselig det ble med det bedet ved siden av dukke stuen. Også så flotte puter din mamma sydde for deg. I dag har vi hatt sommer. Men man vet jo ikke hvordan morgendagen blir. Jeg håper den blir like fin som i dag. :) Klemmer Merethe

  SvarSlett
 8. Åh, det blir jo kjempefint :) Så deilig å ha noen å lage lekehus med rosebed til ! Selv må jeg låne meg noen små prinsesser av og til :)

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...