mandag 21. mars 2011

SOS!

Jeg kaster ut et lite rop om hjelp tidlig på morgenkvisten. Som ny i bloggeland er det mye å lære, men jeg er ikke spesielt dreven på PC selv om jeg kan det grunnleggende... Nå prøver jeg å legge til en gadget med oversetter for at mine venner i ultlandet også skal kunne lese og forså bloggen min. Når jeg søker opp translator gadget kommer ikonet helt annerledes på min bloggside enn den ser ut på andres, tror derfor ikke jeg har funnet den riktige knappen. ER det noen der ute som kan gi meg et lite tips??

På forhånd hjertelig takk!
En god dag til alle så lenge - melder meg med nytt innlegg når jeg hra fått lastet inn bildene fra kameraet....

Klem fra meg

6 kommentarer:

 1. Håper du kan få hjelp til dette da.....her må jeg melde pass!!
  Har også bestillt Sjarmerende uterom og gleder meg til å hente den! En annen bok jeg gleder meg til er Sanselig sommer :o)
  Bruker også biblioteket flittig......og nå har jeg tilogmed fått en liten stilling der :o)
  Ønsker deg en fin ny uke :o)

  SvarSlett
 2. Kan desverre ikke hjelpe deg med problemet ditt, men håper du får ordnet det.
  Hyggelig at du stakk innom hos meg, legger meg til som følger hos deg jeg også, ser du har peiling på pelargonier, der har jeg nok litt å lære, mine har frosset to år på rad nå, så jeg må nok kjøpe nye i år også:))

  SvarSlett
 3. Monica: Jeg er nok ikke den som har mest peiling på perlagonia må jeg innrømme. Jeg startet å lære i fjor og bare deler litt av de erfaringene jeg har gjort så langt:-) Halvparten av stiklingene jeg lagde i fjor kreperte... men det er visst ikke uvanlig. Lykke til med de nye plantene dine i år!

  SvarSlett
 4. hei! klikk her, http://translate.google.com/translate_tools ,
  klikk på knappen Add to Blogger, så ordner det seg selv :) bare spør om du lurer på noe!

  SvarSlett
 5. Hjertelig tusen takk Marte! Nå fikk jeg det til:-) Du har visst fått litt erfaring med alle dine blogger *smile* !

  SvarSlett
 6. Ser du har fått hjelp, så bra! Ikke lett å være ny blogger, det er mange ting man gjerne skulle visst, slik opplevde ihvertfall jeg det....

  Klem Lene

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...