mandag 28. mars 2011

Mer vår!

I helgen var jeg innom Hageland hvor det var tilbud på diverse vårløker. Fem planter for femti kroner - det er jo til å bli glad av!

Kjekt med løkplanter, de pynter opp MYE lenger enn en bukett. Og når man planter løkene ut etterpå kan man ha glede av dem år etter år:-)

Jeg kjøper ivrig inn hver vår og planter ut etterpå, gleder meg til det begynner å titte opp i hagen også!

Se her hva som ble med meg hjem:


Fylte hvite narcisser Bridal og Ornithogalum Balancea.
Har ikke hatt disse før - spennende å prøve noe nytt!

På interiørbutikken Hjemme Hos Interiør var det et stort salg med 70% på mange ting.
Fant disse flotte zinkbøttene som jeg nå har plantet dem i.


Nå HÅPER jeg at de ikke tok skade av at jeg glemte å ta dem inn forrige natta...
Det var noen minusgrader i morges, men nå  er de trygt inne i boden! 

Klem fra meg

10 kommentarer:

 1. Nydelig! Jeg kjøpte med de samme løkplantene i dag + noen til. Fikk litt dilla, kan man si :) Jeg greide ikke å velge! Du når er dette arr. i Østerriket? Vi skal på ferie nedover der i sommer og hvis vi er i nærheten og tiden er rett - ja, du vet... :)

  SvarSlett
 2. Fint, fint! Vil også ha! Jeg elsker løkplanter i potte og har noen her støtt og stadig:) Har et ubrukt gavekort på Hageland, kanskje det blir noen løk på meg også;) De fylte narcissene er min favoritt. De lukter vidunderlig! Har lyst til å plante hagen full! Tenk for et syn? Nei, nå drømmer jeg meg bort;) Ha en flott avslutning på kvelden og god natt:) Cathrine

  SvarSlett
 3. Heisann
  Kjøper også masse av disse løkplantene!
  Fine potter og håper plantene dine klarte seg :o)

  ha en fin tirsdag :o)

  SvarSlett
 4. Min Verden: Hvis dere skal kjøre bil til Østerrike er det sannsynlig at dere kjører A3 mot Linz. Denne hageutstillingen er i Ansfelden, 10-15 min kjøring unna.
  Det varer helt fra april til oktober, så da er nok sjansen tilstede for å få det med seg hvis du er i nærheten:-)
  Du kan google landesgartenschau.at, ansfelden eller prøve denne linken:
  http://www.ansfelden2011.at/

  Ellers er jo hele Østerrike et syn når det gjelder hage og blomster! Hvis du skal til Wien er jo hagen ved Schloss Scönbrunn et SYN! Jeg er mest kjent i Ober Österreich, der er Salzburg, Bad Ischl, Gmunden m.fl flotte byer!

  Kooooos deg!!

  SvarSlett
 5. Liven og Cathrine: Takk for koselige kommentarer:-)
  Så heldig du er som har fått gavekort til Hageland! Der finer du nok mye fint å velge mellom, både planter, pynt og nyttige saker:-)

  SvarSlett
 6. Kjøpte tyrkiske stjerneløk, samme som deg, men har ikke turt å sette dem ut. kanskje jeg skal våge i morgen for inne blir de veldig fort ferdigblomstret. Takk for at du stakk innom:0)

  SvarSlett
 7. Kjempesøte blomster:) Så lukter de jo så godt også! Fine potter du har kjøpt,de passet jo perfekt til de hvite blomstene:) Hvite blomster er jo bare nydelig!Jeg plantet ut Bridal Crown sist vår,jeg ser at de er begynnt å titte opp av jorden nå,skal bli spennende og se om det kommer blomster på de:) ha en god kveld.
  Klem Ellen.

  SvarSlett
 8. Berit,du har fått en award av meg på bloggen min:)

  SvarSlett
 9. å så fiiiint at jeg kom til deg.. det er de hvite narcisser som jeg leter etter og aldri klarer å finne.. nå skal jeg iallefall klare det når jeg vet navnet!

  SvarSlett
 10. Vilka härliga vårbilder du bjuder på!

  Kram/M

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...