torsdag 23. februar 2012

UTFORDRING: vis meg din FIGGJO!

På en bloggerunde i går kveld kom jeg over en utfordring jeg gjerne vil være med på.
Bloggeren Frk. Eplegrøts lille hus vil nemlig se våre Figgjo favoritter!


Ettersom jeg elsker gammelt norsk servise var jeg ikke tvil om at jeg sikkert hadde en del eller to å vise fram. Jeg måtte ikke lete lenge i skapet. På dette nydelige serveringsfatet fant jeg Figgjo-stemplet på baksiden.


Det er en av mine kjære loppe-funn og en av de første tingene jeg kjøpte da jeg begynte å samle på gammelt porselen. Jeg falt for det fordi det ser så romantisk og nostalgisk ut. At jeg fikk det for 5 kroner øker bare affeksjonsverdien for meg!! (Samme fat har jeg senere sett på Fretex for 85 kr...)

Flere Figgjo kan du se hos frk.Eplegrøt HER.

Til slutt vil jeg ønske nye følgere av bloggen hjertelig velkommen! Det er så koselig å se at flere titter innom og at besøkstallene øker. Neste måned har Underberget ett-årsjubileum og det må selvfølgelig feires! Mer om det senere... Ha en strålende kveld alle mine kjære blogge-venner!!

7 kommentarer:

 1. Det var et nydelig fat, fin utforming og mønster på det. Mine favoritter fra Figgjo er noen lyseblå asjetter med hvit kant rundt. De passer så fint til GreenGates og Falbys glass og kopper. :)

  SvarSlett
 2. Kjempe fint fat! Koselig å kunne samle på gamle serviser!

  Ønsker deg en fin kveld. Klem Vivi

  SvarSlett
 3. Et nydelig fat!!
  Må se om jeg kan finne noe til denne utfordringen :)

  SvarSlett
 4. LEKKERT!

  God torsdagskveld ♥

  Helsing Astrid

  SvarSlett
 5. Så heldig du er:))Nydelig
  Jeg har masse gamle kopper og kar men ikke fra Figgjo !

  klem klem til deg også

  SvarSlett
 6. Hei Berit! En rask visit innom deg fra mine foreldre sin pc. Jeg er uten nett hele helgen og i uken som kommer:(( Ville bare innom deg for å gi besjed og ønske deg en fin helg! Nydelig fat fra figgjo! Så fint når det er slike vakre rosemotiver på porselenet! Takk for hilsen på min blogg! Rart hvor avhengig jeg er blitt av pcen, klarer meg ikke uten ser det ut til..en utfordring til meg selv dette her:) Go klem fra Ellen - Roser og Patina.

  SvarSlett
 7. Dette er hva jeg kaller loppisfunn in my♥. Det å ha funnet en slik skatt å bare betalt 5 kr er noe jeg kaller loppislykke:)Jeg har en lignende loppis funn i min lille figgjokopp:)

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...