søndag 26. februar 2012

forandringer på gang...

Denne helgen har vi  fått orden på yttergangen. Det vil si vi har ryddet opp og laget nytt oppbevaringssystem for familens store sko-park! Når hvert familiemedlem har minst fire par sko og to vinterjakker (pluss bukser/parkdress), i tillegg til diverse annet tar det mye plass...


Gangen har vært en utfordring å møblere og holde ryddig. Her kommer vi inn fra hovedinngangen, her er inngang til bad, gutterom og kjeller, vindu, pluss trappen opp til 2.etg.
I tillegg skal det være plass til sko og klær på disse få kvadratmeterne...


Slik så det ut forrige uke. (Grøss og gru)
Sko, skøyter, skisko, luer og votter over det hele. Et evig kaos og kamp om plassen!  Og vi var veldig glade hver gang det ikke dukket opp uanmeldte gjester...


Og slik ser det ut nå! Vi tok bort den ene tråhyllen i garderoben og satte den under jakkene i stedet.  Mannen har hengt opp hylleplater for sko på den ene veggen. Forran åpningen hadde vi tidligere en vår-grønn gardin med maljer, nå har jeg hengt opp et laken med monogram. Lysere, men ikke like praktisk.


Det er så utrolig deilig å komme ned her nå og slippe og se det tidligere kaos av sko og klær! Nytt gulv for gangen og trappen står høyt på ønskelisten... Men så lenge vi klarer å holde det like ryddig framover skal vi være veldig fornøyd!

This is our hall-way. Finding room for shoes and outdoor clothing has been a challenge ever since we moved in. This weekend we made a new arrangement for the shoes, and everything looks so much nicer! We can now happily welcome unexpected guests! 

8 kommentarer:

 1. Ser virkelig flott ut i yttergangen deres nå. Så praktisk med det lyse forhenget. Likte kommoden godt også, herlig lyst inntrykk. :)

  SvarSlett
 2. Det var skikkelig rydding,morsomt å se før-bilde :)sånn det ser ut med de fleste av oss,herlig :))
  Tror vi burde hatt oss en flere etasje sko hylle her også, lurt !
  Koselig gang,lyst og fint :)


  Klem Bente

  SvarSlett
 3. Entreen/gangen kan være en stor utfordring. Jeg hadde mange planer for gangen/garderoben her, men måtte begrense meg. Hyller og kurver er viktig.

  SvarSlett
 4. Det er ikke så mye som skal til før det blir bedre. Yttergang med klær og sko er alltid noen å ergre seg over. Vi har et ganske så stor garderobeskap i gangen, men der henger bare mine og gubbens klær. Ungene sine henger på egen hatthylle, men det er skoa som er det største problemet her også. Rundt omkring alle steder, for ikke å snakke om når gutta har kjørt slalom :(

  Gangen deres ble veldig fin og ryddig!

  Ønsker deg en fin søndagskveld. Klem Vivi

  SvarSlett
 5. Det var litt av en forandring - kjempeflott bel det :-)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Så herlig... Gangen er problemområde nr. 1 her i huset... Med unger og mann med jobbesko og dresser! Jeg får nok bare rydde og rydde ;)

  Ha en fin kveld :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 7. Alltid deilig å få litt orden på tingene,
  Gangen ble jo super nå!
  Skjønner godt at du nyter den.
  Lys og fin..flott forheng ..kanskje det må vaskes litt oftere,men det er da ingen sak !
  God ny uke til deg .
  Klem Anne

  SvarSlett
 8. Gang er et vanskelig rom å gjøre både praktisk og fint synes jeg.Der er jo som regel flere dører osv..og masse ting som skal ha plass. Dere har fått det fint til.:) I dag laver snøen ned....etter flere "vårdager" men slik er det her...vinteren kan vare til påsken...Ønsker deg en knakende god uke. Klemmer Merethe

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...