lørdag 21. mai 2011

Flopp og Finale

Stor var gleden min da jeg i et blad kom over tipset hvordan få syriner til å holde seg lenger....  Jeg elsker å ha blomster inne og vil helst ha dem til å vare så lenge som mulig! I min iver satte jeg derfor i gang med både syriner i vase og innlegg om temaet på en og samme gang - uten å teste om knepet faktisk virker først....


Etter noen dager med fin blomstring og god duft i stua måtte jeg i går kaste ut den først buketten - denne hadde jeg bare skåret av på vanlig måte med en saks, ikke skråskjært eller banket disse kvistene.
I dag allerede måtte de andre bukettene gå samme vei... Veldig skuffende at de ikke holdt seg mer enn en dag lenger enn de andre.

Føler nesten at dette ble en liten flopp. Kanskje dere andre som har prøvd ut tipset har fått det bedre til? Kanskje skal man ha i sukker eller noe annet i blomstervannet??
Jaja, det var verd et forsøk - og nydelig var de så lenge de sto i fin blomst!


Et tips som ikke er noen flopp er hagetipset mitt om lecakuler i nylonstrømper for resirkulering av både kuler og jord for neste sesong. Innlegget mitt er faktisk kommet videre til finalen som en av ti i Moseplassens konkurranse! Juhuuuu!


Håper veldig på å vinne - kan ha god bruk for det gavekortet med alle prosjekter som står og venter i hagen....
Hvis du vil gi meg eller en av de andre finalistene din stemme kan du gå inn her.
 
Ha en strålende dag der du er!

Helgeklem fra meg

3 kommentarer:

 1. Hmm.. har du prøvd å bare snitte kvistene på samm måte som med avskårne roser f.eks? Kanskje de trekker vann bedre da..

  SvarSlett
 2. Grattis med finaleplass.:-)

  Når det gjelder syriner er jeg av samme oppfatning som deg..de liker seg ikke inne...:-) Må jo ta inn noen hvert år..men de er nok skapt til å være ute, så får vi nyte de der.:-)

  Grebbestad er ikke så koselig i hovedgaten..men i bakgatene opp fra hovedgata er det veldig koselig innimellom, små hus og trangt..men søtt :-)) fjällbacka er mer småkoselig syntes jeg.:-)

  ha en riktig god helg...

  SvarSlett
 3. Så bra du gikk videre i konkurransen....godt tips er det.

  Jeg syns ikke det med å slå sundt kvasten på syring for at den skal holde seg lenger er en flopp, syns de holdt seg bedre...jeg fjerner også masse blader...

  ha en fin søndagskveld. klem

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...