tirsdag 24. mai 2011

En liten gjest i hagen

Denne lille krabaten lå i gresset ute i hagen vår i dag. Lillesøster ville ha meg med bort til sklia og jeg holdt nesten på å tråkke på den lille spurven. Jeg skvatt ordentlig! hadde ikke ventet å finne en fugl rett forran beina på meg. Heldigvis hadde jeg kameraet ute og løp bort for å hente det. Dette måtte foreviges!!


Fuglen ble bare sittende i gresset og jeg trodde den kanskje hadde skadet seg. Storebror og mannen min kom også for å se. Den bare så på oss, pep ikke og virket ganske rolig, men kanskje var den nokså redd for to små og to større skapninger som kom tett innpå den.... Da vi skulle til å løfte den opp for å se om den var skadet fløy den plutselig av sted! Dette var en uventet og morsom opplevelse. Gøy for oss alle å få se en fugl på så nært hold!

Har du opplevd noe fint i dag?

Klem fra meg

4 kommentarer:

 1. Lille stakkaren som skal ut å fly.....
  Skal sjekke hva poroen jeg og gi en lyd om du er interessert.....

  SvarSlett
 2. For en søt liten fugl. Kjekt når vi får se dyrene på så nært hold. Jeg var i Stavanger by i går og så et nydelig svanepar med unger. Svaner er nydelige, og så holder svanepar sammen hele livet:) Klem Ellen.

  SvarSlett
 3. koselig møte med lille spurven.....

  Ha en flott dag.

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Søt liten sak, og akkurat det der har jeg også vært borti, fuglen var vel bare skremt, og prøvde å gjemme seg ved å holde seg i ro.

  Det er forresten en pilfink. (og den er i spurvefamilien, så du hadde helt rett)

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...