mandag 26. mars 2012

Husmorferie 2012

I fjor startet min søster og jeg en ny "tradisjon" med å reise på husmorferie sammen. Ettersom vi bor på hver vår kant av landet ses vi dessverre ikke så ofte. Og nå som ungene er blitt større er det lettere å reise bort og det har vi benyttet oss av. Hipp-hurra! I fjor dro vi til Strømstad og denne gangen gikk turen til Kiel med Color Line.


Først tenkte vi det kanskje ville bli litt kjedelig å være ombord på et skip så lenge, men sannelig var det deilig å bare være på et sted også og bare slappe av og kose seg! Pga forkjølelsen valgte jeg å stå over SPA-avdelingen, men søster fikk seg en tur til frisøren:-)


Ellers slappet vi av på båten med noe godt å drikke, lesestoff, striketøy og snakketøy.  Ja, og så TaxFree da... Første kvelden spiste vi en utsøkt god kveite-middag, og det var virkelig en gastronomsik opplevelse!


Etter en deilig frokost var vi klare for å innta Kiel. Her var det 3,5 timer på land til shopping. Jeg ble selvfølgelig dratt som en magnet mot blomster-butikkene! Handlet ikke planter, men fant mye annet fint!


På vei hjem var det nesten ikke bølger i det hele tatt. Da vi passerte Storebælt-bruen var det nesten helt stille på sjøen. Litt av en opplevelse å passere broen ved solnedgang!

Herlig! Dette skal så absolutt gjentas:-)

Ønsker alle som titter innom en fin-fin mandag og en god start på den nye uken.


My sister and I have made it to a tradition going for a trip togehter every year. This time we went to Kiel with a cruise-ship and enjoyed ourself a lot!

12 kommentarer:

 1. Så kjekt dere hadde det :))
  Aldri for sent å lage tradisjoner !
  Koselige bilder av deg ♥ Du ser så søt og snill ut:))
  Håper jeg får se litt av det du har kjøpt;)

  Klemmer Bentemor

  SvarSlett
 2. Det ser virkelig ut til at dere har hatt det supert! Koselig med slike søsterturer, og man skulle jammen vært flinkere til å komme seg litt vekk!
  Flotte solnedgangsbilder du har tatt. Det var jo veldig så stille sjø :))

  Ønsker deg en fin mandagskveld.

  SvarSlett
 3. Det ser ut til å ha vært en veldig hyggelig tur! En veldig fin tradisjon dere har avtalt:) Helt velfortjent med en slik liten ferie, skulle bare mangle! Så mye som du jobber både som husmor og ute i arbeidslivet med sene nattevakter og det hele! Veldig kjekt at du får kost deg med søsteren din :) Fine minner dere skaper sammen. Kjempefine bilder av deg :) Håper du viser noe av det du har kjøpt :) God klem Ellen

  SvarSlett
 4. Ser bestemt ud til det har været en kanon hyggelig tur.Ja hvem der bare kunne få en lille ferie nu:-))) Jeg må nøjes med dine fine stemningsbilleder og bare forsat drømme.Knus Else og forsat rigtig dejlig aften

  SvarSlett
 5. Ser ut til at dere har hatt en superfin ferie. :) Så masse vakre blomster!

  SvarSlett
 6. Det gjør seg med noen dagers Husmorferie!
  Påfyll på mange måter!
  Ønsker deg en fin uke med fulladdede batteri!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
 7. Takk for koselig hilsen!

  Det hørtes deilig ut med en slik ferie!! Det kunne jeg også tenkt meg. Så heldig du er som har en søster å dra på tur med!!
  Koselige bilder!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 8. Ser bare helt herlig ut Berit:))God uke til deg:)Klem

  SvarSlett
 9. Forresten så nytt fint profil bilde av deg:))

  SvarSlett
 10. Så koselig at dere kan dra på slike turer sammen !
  Spesielt viktig når dere bor et stykke fra hverandre.
  Viktig med litt avkobling fra det dagligdagse også..kommer hjem med nytt overskudd da.
  Kjempekoselige bilder, og jeg føler nok at jeg hadde blitt dradd mot blomstene jeg og..blir bestandig det når jeg er ute.
  Flott ny og vårlig uke til deg.
  Klem Anne

  SvarSlett
 11. Så koselig det høres ut! Viktig å ta seg tid til slike ting sammen:-)
  Ha en fin uke!
  Klem:0)

  SvarSlett
 12. Kjekt å reise på tur ilag med systre.
  Eg var i Oslo sist weekend med mine to.
  Slikt må ein gjere så ofte ein kan.. Blir aldri tomt for tema å snakke om :)

  klem

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...