søndag 11. mars 2012

de første vårtegn

Det er utrolig hvilket vårvær vi har om dagen! Med milde temperatuerer, sol og vind tiner snøen med rekordfart!


Da jeg var ute og inspiserte blomsterbedene oppdaget jeg til min STORE glede at de første narcissene begynner å titte opp! Tenk at man kan bli så glad for noe så lite!


I går lot jeg meg friste på hagesenteret og kjøpte både nye perleblomster, narcisser og småblomstret stemor. Det er kanskje galskap å plante ute SÅ tidlig, men jeg tar sjansen... Det er jo så hyggelig med blomster ute. Jeg tar dem inn om natten og håper jeg kan nyte blomstergledene lenge på den måten.


Et annet sted i hagen har vi et mindre hyggelig vårtegn. Bråtiningen har forårsaket ny oversvømmelse, og det er helt klart at det må dreneres... Kjipt at vannet fra naboene forårsaker oversvømmelse hos oss. Får høre med kommunen om det er noe å gjøre med. Hvis vi kan få tilskudd hadde det vært fint, men det er vel mer realistisk å vente å måtte betale for gravemelding pluss gravinge-arbeidet.... 


Ungene har også skjønt at det er vår. Syklene er tatt fram og det er full fres i gata - og plasking i hagen...


Håper dere alle har hatt en fin helg! Nå skal jeg ta meg en besøksrunde i blogglandia, det er så inspirerende å se hva dere andre pusler med! God kveld videre!

Spring is on it's way! The first flowers are making their way through snow and ice, but I also bought some plants at the garden centre yesterday. Our garden seem to be flooded this year again... we need to make some drainage this year. And the kids are having fun with biking and playing in the wet garden.

11 kommentarer:

 1. Så deilig med små gleder :))Koselig når det
  spirer,nydelige stemor ♥
  Trasig med vannet i hagen,håper det ordner seg !
  Takk for flotte bilder !

  Klem Bente

  SvarSlett
 2. Skjønner veldig godt at du blir glad av å se vårtegn. Det er jo dette vi har gått og ventet på i hele vinter!

  Sykler og unger i gata, ja, da er det vår! Håper vi får beholde det fine været lenge!

  SvarSlett
 3. Deilige vårtegn,Berit:)..og en vil jo virkelig plante og pynte opp ute nå...tror alle de du kjøpe tåler lave temp.om det skulle bli litt kjøligigjen:)
  Ønsker deg en fin ny uke...vi satser på sol og uteliv:))

  SvarSlett
 4. Supert!! :-)
  Fin blogg du har!!
  Kristin

  SvarSlett
 5. Det er noe helt spesielt med de første vårtegn..
  en kjenner seg så uendelig glad !
  Nydelig stemor og koselige vårblomster hos deg.
  Ekte vårglede hos de små¨også når syklene kommer ut !
  Nyt dagene og ha en fin ny uke .
  klem Anne

  SvarSlett
 6. Noen herlige vårtegn du viser :)

  SvarSlett
 7. Herlige vårinspirasjons bilder hos deg Berit:)))Det er bare en nydelig tid fremover nå,god uke til deg!Klem Vibeke

  SvarSlett
 8. Våren er så utrolig deilig, og alt våkner til liv igjen ute. Energien er i ferd med å fylles opp, og det er vel også et vårtegn? Verandakassen med ministemor og påskeliljer ble skikkelig flott. De tåler jo litt lave temperaturer, så det går sikkert bra. Og du kan jo ta den inn om de melder kuldegrader?
  Så leit med oversømmelsen, men håper dere får hjelp til å fikse det!
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 9. Så fine vårbilder fra dæ.

  Æ også oppdaget at det var begynt og spire opp noe fra blomsterbedene mine for noen dager sia, og ja, æ blei så utrulig glad, for da gikk d opp for mæ at d e vår .....
  Men idag kom vinteren tilbake hos mæ, masse våt sne har falt ned her, men æ trøster mæ med at den kommer til og smelte bort ganske fort.:O)))

  Hilsen Lisbeth.

  SvarSlett
 10. Så hyggelig å være innom bloggen din igjen:-) Det var virkelig noen fine vårlige bilder du har lagt ut, stemor og barn på sykkel. Ja, det er en flott tid vi har foran oss nå. Gleder meg til å følge deg videre utover våren. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 11. Så nydelig og vårfint det blir hos deg. Kjenner meg igjen i gleden ved å titte på nye spirer. Naboene må tro jeg er gal, for jeg ligger en del på alle fire og kikker i blomsterbedene for tiden ;)
  Ha en fortsatt god mandag. Klem

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...