torsdag 17. november 2011

Strikketøys....

Det er koselig med håndarbeid, men jeg er nok ikke veldig ivrig på husflid-fronten må jeg tilstå. Hjemme blir det bare ikke til at jeg setter meg ned med strikkepinnene, skal jeg slappe av leser jeg heller en god bok! Denne uka fikk jeg likevel ånden over meg og ville strikke telysvarmere, for de er jo bare så fine!


Første opplegg ble bare tull, alt for mange masker. Siden jeg allerede hadde hodepine gikk jeg heller og la meg tidlig den kvelden. Dagen etter prøvde jeg å legge opp på nytt da jeg hadde med lillemor på småbarnstreff. Men det ble mer snakketøy enn strikketøy der... Ble så distrahert at alle tre oppleggene bare ble tull og jeg rekte opp alt igjen... *SUKK* 


Hjemme var det på'n igjen og jeg var veldig fornøyd da jeg nærmet meg slutten og bare hadde litt igjen av garnet og så at jeg nesten var ferdig med omgangen. Noen masker til og - nei, ikke ferdig likevel.. Hadde jo brukt opp alt garnet og glemt å spare til fellingen! *HÅPLØST*
Måtte rekke opp en omgang for å ha nok garn til å felle....  Men den ble faktisk ferdig på en kveld gitt! Og i dag har jeg strikket ferdig en til!  *SMILE* Måtte bare knipse noen bilder i full fart før jeg skal ut på strikkekafe i kveld:-)


Siden i fjor høst har jeg vært med i en strikkeklubb som møtes hver 2. torsdag i Misjonskirken. Men jeg har faktisk ikke fått produsert annet enn et par sokker der på denne tiden... Blir mye skravling og ost og kjeks spising istedet for håndåarbeid. *KNIS* Gleder meg veldig til nytt strikketreff i kveld, med både strikketøy og snakketøy og litt tull og tøys:-) Nå som jeg er kommet i siget får jeg kanskje strikket flere slike trekk i kveld...

Jeg har dessverre ikke noen strikke-oppskrift å dele, men hvis du har fem tykke strikkepinner og ca et halvt nøste garn, kan du jo prøve:-) Jeg la opp med ca 36-40 masker og så er det bare å strikke som til sokker. Mål lengden mot et syltetøyglass som du vil "kle på" og så feller du av når du er ferdig. Slike kan også hekles, to oldemorruter som sys sammen til slutt. Lykke til!

Klem fra Berit

5 kommentarer:

 1. Dette ble jo kjempebra til slutt !
  Godt du ikke ga opp..
  Og du ...den strikkecafeen skulle jeg gjerne vært med i ..høres så koselig ut !
  Håper du har kost deg i kveld både med og uten pinner!
  Klem Anne

  SvarSlett
 2. Hei Berit:)
  Så koslig du likte mine bokser:)
  Og dette var et artig innlegg...ofte blir det mere snakking enn strikking hos meg om det er flere rundt meg...nå strikker jeg sokker...til kulden setter inn:)
  God kveld videre:))

  SvarSlett
 3. Det går jo ann å sitte sammen en kveld og strikke eller hekle? Jeg vet om et par til i området vårt, men jeg vet ikke om det er en god ide.

  SvarSlett
 4. Du fikk det til du:)) Ble kjempefine! Koselig med håndarbeid. Ser vi har maken duk forresten;)
  God helg, for det er like før :0)
  Klem

  SvarSlett
 5. Hihihi ;) kjenne meg igjen i masse av dette! :) Synst du fekk kjempefine telysholdarar til slutt! Stilige og røffe. Eg har laga ein, men med for tynne pinnar og feil garn, så lyset kjem nesten ikkje gjennom ;) hihihi

  god helg til deg og - det som er igjen av den! ♥

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...