mandag 21. november 2011

Adventskalender

For en stund siden overrasket min kjære venninne I meg med en adventskalender. *LYKKE*
Jeg hadde i hemmelighet gått og ønsket meg en kalender i år, men hadde ikke store håpet om å få en. Jeg ble SÅ utrolig glad!! Selvfølgelig fikk jeg lyst å gjøre noe for henne også og har gått og grublet på hva det skulle bli. Jeg kom fram til en "mini-kalender" med fire gaver - en for hver søndag i advent.
Har også laget små vers på lappene som hinter om innholdet og i tillegg har jeg kopiert noen koselige julehistorier fra en bok som hun kan lese med familien når de tenner adventslysene.*SMILE*

Det er ennå en uke til første søndag i advent og kanskje du har lyst å overraske noen med en slik mini-kalender du også? Den største gleden er jo å gjøre andre glad:-)


Håper dere alle har hatt en fin helg og har fått en god start på den nye uka! Hos oss forsvant helgas planer i sykdom både hos liten og stor. I dag er jeg hjemme med storebror som har vært syk to dager, men akkurat nå er det jeg som er sykest... Utrolig hvor satt ut man blir av en kraftig forkjølelse... *snufs* Jeg har derfor ikke fått fulgt med på innleggene rundt om i bloggeland og heller ikke fått kommentert hos dere, men håper å få kommet ajour etterhvert:-)  
Tusen takk for alle koselige hilsener som dere legger igjen, det gjør meg veldig glad!!

Klem fra Berit

8 kommentarer:

 1. Så koselig å både få og gi bort julekalender!
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 2. Den ideen syns jeg var genial :)) Den låner jeg gjerne :))
  Venninnen din kommer sikkert til å bli kjempeglad :)

  Klem ♥

  SvarSlett
 3. Så koselig! Dette blir hun nok å sette pris på :)
  God bedring!!

  SvarSlett
 4. Hei Berit:)
  Kjempekoslig med julekalender!
  Jeg fikk også av en veninne og slikt setter vi pris på:))
  Stakkars dere som er blitt syke...det er slitsomt,men håper det går fort over:)

  Takk for koslig kommentar hos meg:))
  Samboeren min lo godt da jeg fortalte reaksjonen i bloggverden, på hans uttalelse om kassen min...
  God bedring:))

  SvarSlett
 5. Hei Berit. Håper du føler deg bedre av forkjølelsen din for jammen blir man redusert av slikt. Her tusler jeg videre med maling av kjøkkenet. Lurer jo veldig på hvor langt vi kommer før jul...men den tid den "sorg" :) vi tar det som det kommer. I år blir det julekos ute i Rødstua der vi har langbord og ovnspeis... Så får vi heller lage mat på et provisorisk kjøkken. Ha det fint. Klem Merethe

  SvarSlett
 6. Lurt..)) vi har kjørt 4 pakker i mange år. Gikk helt tom for disse småtingene , som etterhvert ble så større og større...Så det er en pakke hver søndag (lørdag) i advent..) og flaks kalender på ukedagene. Kos tid vi har foran oss. De fleste av oss. Ha en fin dag :-)

  Klem

  SvarSlett
 7. Utrolig fin ide Berit! Hvis jeg får tid, så vil jeg overraske noen kjære med en lignende kalender. Tusen takk for tipset:)

  SvarSlett
 8. Hei Berit. I går var jeg borte hos mine foreldre som bor i nabohuset, med en stor eske fylt med pakker, men det ble ikke bare med de 4 pakkene men 24 pakker:) De ble veldig glade for oppmerksomheten og gleder seg som barn til den 1 desember;) Håper du har en fin onsdag. God klem Ellen.

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...