torsdag 10. november 2011

Dekket bord...

Min kjære fylte år og vi feiret med middag og kake i går kveld!
Lyse-blått er det hos oss, både i servise, servietter, duk og puter. 


Det "skinner" litt i duken og det er fordi det er en plastuk over - veldig greit når man har unger. 
Duken er forresten ikke noen duk, men et laken!  *FNIIIS* 
Putene har jeg sydd av et dynetrekk og pyntet med påsydde brikker.


Serviset er Paper Tulip som vi fikk da vi giftet oss. Ønsket oss nemlig ikke noe dyrt servise for jeg ville ikke måtte engste meg for at noen skulle knuse en tallerken til 4-500 kr...
Har i tillegg et hvitt hverdagsservise fra IKEA. Juleservise har vi ikke, hverken plass eller behov for det, men jeg kunne veldig gjerne tenke meg noen gamle tallerkner til fine middager av og til. 
Det er litt vanskelig å matche dette blå-grønne serviset av og til... Kanskje finner jeg noe på loppis en dag:-)

MEN det viktigste er ikke hvordan bordet er dekket, men at vi kan takke for å ha mat hver dag! 
Og hygge oss rundt bordet og lage god stemning med familie eller venner...

Klem fra Berit

3 kommentarer:

 1. Så koselig da! Vi har et nøytralt "fin-servise", noe jeg syns er veldig greit, men det er jo så mange fine servise med litt blåtoner i da. Et vennepar ønsket seg servise med blått i til sitt bryllup, og jeg syns det var så fint at jeg kjøpte meg en liten skål, bare for å ha det haha.

  (Og mamma har arvet servise, med gull på, til sikkert 30-40 personer... i ORANGE! Forferdelig upraktisk farge, men.. hva skal man gjøre da..)

  SvarSlett
 2. Hei Berit. Jeg synes bordet var veldig koselig pyntet og serviset var sjarmerende med vakre blå blomster:) Men som du skriver det er familien og maten som er det viktige! Så utrolig heldige vi er som har mat! Og når ting er gjort med kjærlighet til familien, så blir alt vakkert:) Putene du har laget var nydelige! Flinke deg:)
  Din gode personlighet skinner igjennom vært innlegg du legger ut:) Det er så herlig å lese! Er så glad for å ha en så klok bloggvenn som du er:)) Gratulerer til din kjære på etterskudd. Håper dere alle får en hyggelig helg sammen. Stor klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Det så ordentlig koselig ut! :) Flott dekket bord. :)

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...