mandag 21. januar 2013

Slik eller sånn?

Jeg har slitt litt med inspirasjon til bloggingen i de siste månedene. En av grunnene er kanskje
at jeg opplever litt "stilkrise" om dagen. Jeg grubler stadig på om jeg vil ha det slik eller sånn...
Og da klarer jeg ikke helt å bestemme meg og da blir det også lite nye bilder og innlegg.
Det er jo så mye som er fint! Og jeg liker så godt flere stiler.
Jeg klarer visst ikke helt å bestemme meg om dagen...Før jeg startet å blogge var jeg litt begeistret for retro-stilen. Men jeg fant ut at jeg nok liker
den landlige stilen best. Roligere farger og mønstre og ikke minst gamle ting med sjel! 
Den skadinaviske stilen tiltaler meg mer enn den franske som jeg synes kan bli litt for "dyster".
Likevel har jeg endt opp med et hjørne her i stua som jeg riktignok liker veldig godt,
men samtidig føler jeg at det er blitt litt "tungt" her.  Jeg har alltid likt det mørke brune som
kontrast til det hvite. Men i det siste har jeg følt at hvitt og brunt har blitt for ensfomig -
mannen har jo også etterlyst mere farger i heimen.

 


I spisestua har glade farger overtatt og jeg kjenner at dette liker jeg godt!
Nå gjenstår det å finne ut hvordan rommene kan bindes bedre sammen for å få en bedre helhet.
Det føles litt rart med en fargekrok her og et brun/hvitt hjørne i naborommet!Det er også gøy å oppdage nye blogger og få insiprasjon fra flere kanter.
Nå skal jeg ordne noen nye putetrekk og bytte litt rundt på pynten i stua
så blir det vel noen nye bilder å vise fram etterhvert!

* * * 

 Hvordan er det med deg? Hvor ofte gjør du endringer i interiøret og hvordan fornyer du deg?
15 kommentarer:

 1. Hei!
  Først må jeg si, at jeg synes du er utrolig flink til å ordne og pynte rundt deg. Jeg for min del er egentlig ikke så opptatt av interiør, men jeg liker nok de lyse fargene best.
  Håper du finner ut av hva du liker best, men uansett tror jeg at det blir fint hos deg.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 2. Jeg er veldig lite fokusert på dette med interiør, men blir vel på en eller annen måte inspirert og påvirket av alle bloggene jeg er innom, men det er framdeles hagebedmøblering som får hovedfokuset her i gården : ) Dvs planter.. Det betyr ikke at jeg ikke kan glede meg over spennende interiørbilder! Som hos deg : ) God uke!

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig opptatt av interiør. Har pusset (langsomt) opp 2 hus over flere år. Nå er jeg gått litt tom...
  Jeg liker også landlig stil med litt farger. Har tenkt å fornye meg utover våren. Men i år blir det gjort med tekstiler tror jeg. Må friske opp med nye puter, tepper og annet.
  Liker godt dine farger...

  SvarSlett
 4. Jeg har nok "landet" når det gjelder interiør, men så har jeg nok heller ikke den store interessen. Det skal se OK ut og være greit å stelle.

  jeg er helt sikker på at du får tilbake gløden.

  SvarSlett
 5. Det er krevende å like flere stilarter, det gjør jeg også, men man lander jo alltids. Synes du har det fint jeg da. Velkommen innom min blogg idag som viser malte møbler i marakesh farge. Til tross for at bloggen for det meste handler om hage... Vinter og lite hageting for tiden :)

  SvarSlett
 6. Du sier noe! Forandring fryder...men hva vil man egentlig ha???
  Det er ikke lett! Så vil man jo helst være fornøyd, slik at man kan vise frem inspirerende bilder....Jeg liker lyst, men litt farger på blomster, lys, puter eller en løper er veldig hyggelig og velkomment ;)
  Gleder meg til å se mer av hjemmet ditt, enten det er slik eller sånn!
  Ha en herlig uke!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 7. Vet du, jeg har det på samme måte! Liker så myyye!! Men jeg troor jeg har funnet noe jeg liker med å mikse forskjkellig av det jeg har. Og så har jeg rett og slett ikke penger til å kjøpe så mye nytt interiør så det blir til at jeg prøver å gjøre det beste av det jeg har. Liker godt den moderene og mimialistiske stilen også jeg, men har aldri hatt økonomi til å tenke på å bytte ut møbler og interiør. Jeg synes det fungerer kjempefint å blande forskjellig interiør og farger, nytt og gammelt! Det viktigste er at det er personlig♥ Og heldigvis så er det ikke så mye som skal til for å skape et annet utrykk i et rom. Blomster i vase og planter er noe som jeg blir glad av å ha i huset:)
  Synes du har det så fint Berit! Om det er noe du har gått lei så pakk det ned i esker, en dag så vil du gjerne ha det frem i lyset igjen:)

  SvarSlett
 8. Hei, takk for koselig kommentar. Det er ikke lett å bestemme seg, det jo så mye fint, synes du har det kjempekoselig. Jeg blander og mixer, kjøper det jeg liker, da blir det meg. Fin uke til deg, klem fra Mona.

  SvarSlett
 9. Jeg har lyse bakgrunner, og litt mørkere møbler, og blander i ve med tilbehøret ;) her går det også i rokokko for tiden, prøver å få til en blanding av herskapelig og landlig. Og hvem vet, kanskje er jeg lei av alt det når jeg endelig er rundt huset med oppussing.. Nei, dette med stilsmak endrer seg etterhvert :) men jeg syns du har det veldig koselig :)

  SvarSlett
 10. Hos oss ønsker jeg å ha det lyst på vegger og tak,
  og tilsette litt kontrastfarger på noen møbler og
  på tilbehør. Hvilken stil? Nei det vet jeg ikke.
  Har vel ingen spesiell stil. Setter sammen det jeg liker
  og finner min egen stil tror jeg.
  Syns heller ikke det gjør noe om det er litt forskjellig i
  forskjellige rom.
  Kos deg med denne kalde tirsdagen :)

  SvarSlett
 11. Vi går vel lei alle innimellom av det vi har,jeg gjør iallefall det.
  Men stiler og slikt blir jeg bare forvirret av :/
  Jeg synes det er fint med farger innimellom og de retro tingene dine passer jo veldig flott inn :)) Det virker som du blir fargerikt med deg fremover.
  Gleder meg å se hva du velger ;)Gå for farger du ;))

  Takk for kommentaren du la igjen ♥
  Jeg slettet diktet,fant ut at jeg ikke er noen diktet,hi hi ;)

  Klem Bente-mor

  SvarSlett
 12. Hei kjære deg:)Du har det så koselig:)Ja, det er så mye fint der ute at det kan være vanskelig å vite hva man vil gå for...men er vel det som er så herlig at man kan prøve seg frem...plukke ut de tingene man liker og sette det sammen til sitt:)
  Jeg har vært gjennom både gull og stål perioder...men har nå funnet "min stil"...blir jo litt små forandringer innimellom..;) Og om man liker flere stiler som du ikke syns passer så godt sammen,så kan man kanskje dele dem opp og ha dem i forskjellige rom?Det viktigste er jo at man trives selv?:)Lykke til:):)Mange gode klemmer:)

  SvarSlett
 13. Først må jeg bare si at jeg syns du har det helt nydelig der hjemme! Og så - må jeg si at jeg kjenner meg godt igjen og du fikk frem smilet hos meg!! :) jupp, det er ikke alltid like lett å vite hva man liker og skal lande på, men når det er gjort er det bra, for da vet man hva man skal gå for. Jeg er selv veldig gla i en blanding av både skandinavisk, fransk og britisk landstil :) mixe litt er bare fint :) dessuten - som du sier, litt farger må man ha! Igjen, du har det så fint, sa :) ønsker deg en fin dag. klem klem

  SvarSlett
 14. Hei Berit:)
  Jeg må først og fremst si at jeg ikke helt kan forstå hvorfor jeg ikke har vært her hos deg før nå!!! Av en eller annen grunn så har det gått meg hus forbi at Underberget er en blogg, en kjempe fin en:) Forsto det først etter et besøk hos Roser og patina. Har selfølgelig lagt meg til som følger, og gleder meg til å se mer hos deg:)
  Jeg synes stuekroken din var kjempe fin, med det mørke brune mot de lyse veggene.
  Hvis du føler for litt farger også her, så kan blomster og puter i friske farger live opp:) Men jeg synes det var veldig koselig som det var:)
  Elsker å pynte å forandre litt selv, så hos meg står sjelden ting på samme sted over lengre tid.

  Ha en fin kveld videre:)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 15. Glemte jo å takke for alle de hyggelige spor som du har lagt igjen hos meg, de setter jeg veldig STOR pris på:)

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...