fredag 20. april 2012

Forandring fryder?

Så har Blogger skiftet utseende og jeg er ikek helt sikker på hva jeg synes om det. I bunn og grunn er jeg ganske fornøyd med tingene som jeg kjenner dem. Liker liksom ikke å måtte lære meg nye funksjoner eller programmer... Jeg var ikke blant de første som fikk meg mobil og jeg liker helst de modellene med enkel meny. Det tok sin tid før jeg kom meg på Facebook, og at jeg satte i gang med blogg var vel til stor overraskelse for meg selv.Samtidig som nye greier kan virke litt skremmende, er det mye å hente på å lære seg noe nytt. Det utvikler hjernen og er bra for helsa sies det. Og så kan det jo faktisk vise seg at mye morro skuler seg bak nye dører! Jeg blir vel kjent med det nye blogg-oppsettet også.


Den kommende uka skulle vært viet til kjøkkenhagen, men i følge yr.no er det meldt regn og kaldt. Det liker jeg ikke. Men jeg får være flink og utnytte tiden inne, det er på høy tid med litt vårrengjøring. Skal gå igjennom gamle hage- og interiørblader og hente litt inspirasjon. Kanskje får jeg tørket støvet av symaskinen min også, har noen prosjekt ventende... Først på programmet denne helgen er imidlertid loppis, alltid spennende å gå på skattejakt slike steder. Hva har du tenkt å bruke helgen til?


I'm about to learn how the new layout on Blogger works. Gennerally I'm not too found of new programs etc, but the good thing about learning something new is that it keeps the brain healthy! 

9 kommentarer:

 1. Loppis er fryktelig gøy, det er jammen ett i nærheten i morgen, så kanskje det blir det på meg også. Om det er noen trøst er jeg en skikkelig dust når det gjelder alt av tekniske duppeditter, et under at jeg har så stor glede av å blogge. Å facebook har jeg ikke prøvd meg på enda.Å mobiler min er en eldgammel Nokia, 8 år gammel, men jeg forstår den :)
  Ha ei nydelig helg.
  Tuaklem

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Du blir snart vant til den nye forandringer i bloggen. Nå husker jeg nesten ikke hvordan den gamle var!

  I helga så håper jeg at det blir litt fint i allefall. Jeg skal feire bursdagen min, så da går vel helga tenker jeg!

  Ønsker deg en fin kveld. Kos deg.

  SvarSlett
 3. Ja en har sikkert godt av å¨lære seg litt nytt av og til.
  Men det tar så mye tid noen ganger. Ikke alltid det en har lyst til
  å bruke tida si til.
  Skulle gjerne hatt litt sol i morgen. Men det ser dårlig ut ja.
  Men du får ha ei riktig god helg, uansett vær :)

  SvarSlett
 4. Så moro med loppis! Gleder meg til håndballen og speideren drar i gang sine loppiser her også. Jeg skal grunne og begynne å male gangen i helga, skal bli godt å få det lyst.
  God helg!

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 5. Hei Berit:)Akkurat som å høre om meg det der...Ikke så glad i forandringer jeg heller og blir fort litt skeptisk..men man har nok litt godt av slike utfordringer også:))Jeg skal på noe jeg ikke har vært på før denne helgen,nemlig "Gjenbruksmesse"!Gleder meg og håper jeg tar med meg masse gode ideer hjem:))Ønsker deg en riktig så god helg!

  Klemmer fra Vibeke

  SvarSlett
 6. Så vakkert! Falt helt for bordet, og så nydelig med bladet nede i skuffen. :))

  SvarSlett
 7. Har Blogger bytta layout igjen - det har jeg ikke fått med meg. Jeg tenkte også på loppemarked i helgen, men velger å bli i hagen og på låven. Dessuten - det som står på handlelista mi nå finnes ikke på loppemarked.

  Gleder meg til neste helg.

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke satt meg så mye inn i dette...liker det som det er..jeg også:))
  Takker for dine alltid hyggelige ord,Berit:))
  Håper yr.no tar feil..
  jeg skal i bursdag imorgen..og søndag har jeg FRI..lenge siden siste fridag..gleder meg:))

  SvarSlett
 9. Hei
  Enig med du...jeg liker best det jeg er vant til. Jeg har nettopp gått en nydelig morgentur, og da fant jeg ut at det er museører på bjørka. Det betyr roseklipping og hagearbeid på meg i dag. God helg og klem

  SvarSlett

Takk for besøket på bloggen min! Håper du har glede av det jeg deler her, legg gjerne igjen noen ord så finner jeg deg også :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...